2777
2789

قرص لتروزول و آمپول hmg بعد از یه بار استفاده باردار شدم

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز ۹ امپول سینال دوتا ۷۵ از روز دوم کلومیفن ۳ تا لتروزل ۲ تا روز ۱۴ امپول هاچ سی جی

بعد هاچ سی جی چ علائمی داشتین؟؟

من دوشنبه شب زدم اما از دیشب یعنی چهارشنبه تازه سینم ورم کرده و حساس شده و همینطور نفخ کروم از دیشب تا ب الان...انگار شکمم میخواد بترکه...

تاچنروز باید اقدام کرد؟

من همون شب تزریق اقدام داشتمو و امروز ظهر بنظرت فرصتمو از دست دادم؟؟؟😮‍💨

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

قرص لتروزول.امپول hmg و hcg.

عزیزم جنسیت بچتون چیشد؟

بعد تزریق هاچ ام جی چ علائمی داشتی؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

عزیزم جنسیت بچتون چیشد؟ بعد تزریق هاچ ام جی چ علائمی داشتی؟

دختر.

راستش چون من ۵ یا ۶ ماه زدم و نتیجه ی امپول زدنم الان ۷ سالشه😃 خیلی یادم نمیاد که علامت خاصی داشتم یا نه.هر چی فکر میکنم چیز خاصی یادم نمیاد.

دختر. راستش چون من ۵ یا ۶ ماه زدم و نتیجه ی امپول زدنم الان ۷ سالشه😃 خیلی یادم نمیاد که علامت خاصی ...

خداحفظش کنع🥰😍 برامنم دعاکن🥺❤️

ان شاالله😍نگران.نباش مطمئن باش باردار میشی ولی پیگیری پزشکی مرتب فراموشت نشه. فعالیتت رو هم زیاد ک ...

انشالله خداازدهنت بشنوه۰🥰

تا ی هفته ۴۸ ساعت یکبار اقدام کن ۲۲ روز بعد اکه پریود نشدی ازمایش بتا

مرسی عزیزم🥰