2777
2789
عنوان

خدا الهی لعنتت کنه

303 بازدید | 12 پست

بعدازظهری یکی از دوست های شوهرم زنگ زد

برا حسینه مداح آوردیم یک ساعت دیگه مراسمه اگه میشه بیاریمش خونه شما این یه ساعت رو

منم رفتم خونه مامانم حالا که برگشتم میبینم وسط قالیم زرد شده

قلیون گزاشتن تو سینی داغ شده قلیم سوخته

منم قالی ها رو لوله کردم وکلی هم باشوهرم جیغ وداد کردم

اعصابم اغون شده امام حسین به کمرت بزنه که روان منو به هم ریختی الان داری روضه میخونی😭😭

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

نباید اجازه میدادین یا خونه رو ترک می‌کردید 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه غلطی کردم😭

حداقل بهش برسونید باید خسارت بده.

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یاد اون روضه ای که یه مدت پخش شده بود افتادم روضه خون یه طرف روضه میخوند ملتم یه طرف دیگه قلیون می ...

کجا بود

اخه اینجا بعضی جاها رسمه یجورایی

من شهرستان کوچیکی بود تو هرمزگان چند سال بعد تو عروسی ها تو محرم روضه ها دسته ها خانومای سنتی و اکثرا مسن میشینن قلیون میکشن 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

کجا بود اخه اینجا بعضی جاها رسمه یجورایی من شهرستان کوچیکی بود تو هرمزگان چند سال بعد تو عروسی ها ...

نمیدونم دو سه سال پیش تو تلگرام پخش شده بود🤐

جنوبیا عشقن واقعا خوش به حالت

نمیدونم دو سه سال پیش تو تلگرام پخش شده بود🤐 جنوبیا عشقن واقعا خوش به حالت

مردم خونگرم و با معرفتی ان 

اومدی جنوب هستیم در خدمت🌷🙂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴