2777
2789
عنوان

عروس هلندیم ۲ ماهشه فرار کرد

168 بازدید | 7 پست

عروس هلندیم دوماهش بود،تازه داشت نرم خور میشد امروز سپرده بودمش مامانم،از پنجره فرار کرده دیگه برنکشته

میشه دعا کنید برگرده،یا دعا کنید یکی برش داره ازش نگهداری کنه.

هرچی از دوست داشتنی بودنش بگم کمه،تازه یاد گرفته بود حرف بزنه ۳ تا کلمه میگفت.

توروخدا نفری یه صلوات بفرستید هرجا هست سالم باشه بلایی سرش نیاد

من دارم دیوانه میشم از صبح هرچی دعا کردم خدا صدامو نشنیده

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جوجه داشتم بزرگ شد مرغ شد وقتی در پارکینگ باز بوده رفته بیرون همسایه دزدیده بودش که شب ابگوشتش کنه ولی توسط همسایه دیگمون لو رفت و برام پس اورد 😑😑

خیلی حس بدیه حتما دعا میکنم😔

طوطی من بعد از دو روز برگشت. به همسایه ها اطلاع بده. خودت هم تو تراس یا حیاط در رفت و آمد باش.  ...

چطوری برگشت

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

الهی عزیزم منم طوطیم گم شده بود تا سه ماه افسردگی گرفته بودم هرروز عکساشو نگاه میکردم گریه میکردم & ...

من واقعا دارم دیوونه میشم

قبلا مسخره بود برام عزاداری برای یه حیوون ولی ولقعا انگار عزیز از دست دادم

چطوری تحمل کردی

من واقعا دارم دیوونه میشم قبلا مسخره بود برام عزاداری برای یه حیوون ولی ولقعا انگار عزیز از دست داد ...

دقیقا منم میدیدم مثلا یکی برای سگ یا گربه گریه میکنه یا غصه دار میشه خندم میگرفت باور نمیکرد ولی وقتی خودم یه طوطی بزرگ کردم فهمیدم چقدر وابستگی میاره خیلی گوگولی بود 😞 دیگه بعد از اون هیچ حیوون خونگی نگرفتم چون واقعا قلبم آتیش میگره وقتی بمیرن یا گم بشن