2777
2789

سلام عشقا.گربه اوردم ۶۰ روزشه شیرخشک خود گربه خیلی گرونه اصلا به صرفه نیست اینم بگم ک از الان غذا خور شده جیگر مرغ و اینا میخوره.

میشه به جای شیر خشک خودش شیر خشک نان دو بدون لاکتوز بدم؟یکی از دوستام گف من اینو میدم و خوب بوده فقط یه ماه دیگه باید شیر بدمش

نژادم نداره گربه خونگیه

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
آره مشکلی نیست جگر مرغ بهش نده

نه من نمیدم اگرم بدم پخته میدم.لعنتی این زنه که فعلا گربه دستشه دیدم جیگر خام انداخت جلوش بابا انگل میگیرههه

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مشکلی نیست جگر مرغ بهش نده

شما خودت شیرخشک همینو میدادی؟

اره

اذیت نمیشد؟

بعد یه دوستی بهم گف زیر شکمشو بعد اینکه چیزی خورد سی ثانیه مالش بدم ک نفخ نکنه اره؟