2777
2789

خب ممنوعه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی واقعا قصد خودکشی داشته باشه تاپیک و شواف و.. راه نمیندازه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
باهام حرف بزن

تاپیک  هاتون   نخوندم  رفتم  تو دفتر چیزی بنویسم   گریه  میکردم   اومدم  سر بزنم  دیدم  ترکید  نفهمیدم  چی گفتین

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

عزیزم باهمون حرف بزن تا آروم بشی..... 

اینا نمیدونن که این تاپیکا نباید بترکه....طرف اومده داره دردودل میکنه حالش بده شاید یکی یچی بگه طرفو پشیمون کنه بعد یه مشت خودشیرین تاپیکو میترکونن تا طرف باحال خرابش بره حودشو بکشه.....اینا حق الناسه اون دنیا باید جواب بدن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اگر کسی واقعا قصد خودکشی داشته باشه تاپیک و شواف و.. راه نمیندازه 

شاید دنبال یه جرقست تا اینکارو نکنه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

تاپیک  هاتون   نخوندم  رفتم  تو دفتر چیزی بنویسم   گریه  میکردم   ...

میگم منم دیشب تصمیم قطعی برای خودکشی داشتم روش خیلی قطعی ای هم انتخاب کرده بودم میخواستم بخرم و امروز اقدام کنم صبح نی نی سایتیا آرومم کردن

شاید دنبال یه جرقست تا اینکارو نکنه

امیدوارم ولی کلا اکثرا شون الکیه

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
عزیزم باهمون حرف بزن تا آروم بشی.....  اینا نمیدونن که این تاپیکا نباید بترکه....طرف اومده دار ...

مرسی  که  درکم   میکنی

پارسال  جدا  شدم  شوهر سابقم  مادر شوهرم  بسیار اذییتم  کردن  آبرو  منو  ناحق بردن  و حرف  های بسیار بسیار زشتی پشت  سرم  زدن  

همسرم سابقم  با من وحشی  رفتار ،میکرد  درو  قفل میکرد  جلو  دهنم  میگرفت  کتکم  میزد  یگان  ویژه  بود

تاپیک  هاتون   نخوندم  رفتم  تو دفتر چیزی بنویسم   گریه  میکردم   ...

از جهنم دنیات خسته نشدی که برای آخرت و زندگی ابدیت هم جهنم رو انتخاب کردی؟میدونی بعد از شرک به خدا خودکشی بزرگترین گناهه و هیچوقت بخشیده نمیشی و تا ابد در جهنمی؟نگی دروغ میگم برو بخون خودت ببینی

مرسی  که  درکم   میکنی پارسال  جدا  شدم  شوهر سابقم  مادر شوهرم ...

فکر میکرد من برده  جنسیشم  هرکار میخواست  با  من انجام  میداد  از عمد  گردنم  سیاه  میکرد  که بیشتر پدر ومادرم  و برادرم  بسوزنه  میرفت  سرکار  درو از روی من قفل  میکرد

از جهنم دنیات خسته نشدی که برای آخرت و زندگی ابدیت هم جهنم رو انتخاب کردی؟میدونی بعد از شرک به خدا خ ...

ن  اصلا  قبلا  این  همه  دین  وایمان  داشتم  چیشد   دنیا  به  خواسته  ادم  های  ظالم  میچرخه