2777
2789

شوهر من راضی نبود ولی به دلایلی به زور حق طلاق رو گرفتم ولی تا دعوایی میشه میگه تو که حق طلاق داری برو طلاق بگیر منم میگم اگر ناراحتی خودت طلاق بده

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شوهر من تو دعوا میگه حق طلاق داری برو طلاق بگیر دیگه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من تصمیم دارم یه روزی برا دخترم ,هم حق طلاق بگیرم هم حق حضانت فرزند یعنی بده؟؟؟

نمبدونم والا فقط میدونم هر مردی قبول نمیکنه و اگرم بکنه عاقبتش مثل منه

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
چی جواب میدی عزیزم؟ خیلی بده ادم دل شکسته میشه

میگم باشه حتما میرم خودش بعد چند روز میاد منت کشی آره خیلی بده منم هر بار میشکنم با این حرفش 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا