2777
2789

کسی از عزیزان  در تهرام به تازگی عمل کرده کدوم بیمارستان وهزینه واینکه راضی بوده

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

چه وحشتناک بار اول می‌شنوم فکر میکردم  فقط اسم عملشه نمیدونستم واقعا اینکارو میکنن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

من مادر بزرگم 8 9 ماه پیش عمل تعویض مفصل لگن کرد پیش دکتر کاوه قرنی زاده و خداروشکر الان مشکلی نداره. من هزینه شو راستش نمیدونم اگر خواستی بگو شماره مطب شونو برات بفرستم

من چند سال پیش یه آقایی بدون رضایت من از تماس تصویریمون فیلم گرفته و بدن من بصورتی که لباس زیرم دیده میشه تو اون فیلم هست و این اقا با نشون دادن اون فیلم به چند نفر از جمله نامزدم باعث شده نامزدیم بهم بخوره مدرکی دستم ندارم چطور شکایت کنم خانوادم نفهمه اگه بصورت آنلاین باشه که خیلی بهتر میشه تمنا میکنم اگه میتونید سوالمو جواب بدید دریغ نکنید محتاجتونم

من برای بقیه مثل روانپزشک مشاوره میدم ولی خودم مثل روانیا عمل میکنم.
من چند سال پیش یه آقایی بدون رضایت من از تماس تصویریمون فیلم گرفته و بدن من بصورتی که لباس زیرم دیده ...

تماسی که از شما گرفته شده و ثبت شده مشخص نیست اگر شماره طرف دارید میتونید شکایت کنید

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم