2777
2789
عنوان

تو روخدا بیاید

217 بازدید | 13 پست

بچه ها پسرم دوسالشه با پشت سر از رو مبل خورد زمین،ی پنج دیقه ای گریه کرد الان نیم ساعت گذشته هی داره خوابش میبره خیلی بی حاله......بنظرتون باید ببرمش سی تی اسکن بده؟یا بخاطر گریه س ک بی حال شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمن ببر

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

نترس چیزی نیس ولی ببر تا خیالت راحت شه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

من یادمه پسرم افتاد بهم میگفتن بهش چیزی بده اگه حالت تهوع نداشت موردی نداره 

ولی برای اطمینان حتما ببرش

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

سلام عزیزم وقت بخیر

تو یه تاپیک راجع ب ترید صحبت کردید من می‌خوام برم تو این کار ولی مبتدی ام و چیزی بلد نیستم 

میشه آیدی تلگرامتون رو بهم بدین بهتون پیام بدم همون سبکی ک شما آموزش دیدین فیلم هاشو برام بفرستین ؟

ممنون میشم راهنماییم کنی دوست عزیز ❤️

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️