2777
2789

سلام خواهرم خیلی خیلی مذهبی و من هیچ اعتقادی ندارم خواهرم اهل دروغ هم نیست اصلا و به هیچ وجه. امشب گفت پنج ماه پیش خواب دیدم بچه آوردی و سرش گربه و بدنش انسان بوده و خیلی سفارش کرد که نکات مذهبی رو موقع اقدام رعایت کنم. من بچه ای ندارم و پنج ساله متاهلم. برادرمم اتیسم شدیده و ارثیه الان خیلی ترسیدم و حس بد گرفتم میشه اگه تعبیر رو میدونید بگید؟ اصلا نمیخوام بچه بیارم دیگه از ترس

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم هر خوابی تعبیر نداره 

از طرفیم از امام رضا(ع) روایت داریم خواب توهواشناوره و کسی که خواب رو میبینه هر تعبیری بکنه همون انشاالله که خیره و نترس توکل به خدا

خودش میسازه همه چی رو  

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
شما اعتقاد دارید به اینکه رو به قبله نباشیم و بسم الله بگیم و تو فضای بدون سقف نباشه و اینا؟ کاش بر ...

کاش مث من نباشه

من هرشب خواب میبینم بلا استثنا

ولی چنتاشون تعبیرشدن🥲

خواب فوت یه بستگان بود دوهفته بعد فوت کردش😢

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

کاش مث من نباشه من هرشب خواب میبینم بلا استثنا ولی چنتاشون تعبیرشدن🥲 خواب فوت یه بستگان بود دوهف ...

خواهر منم بعضی خواباش تعبیر میشه و این نگرانم کرده.

خدایا شکرت… شکرت شکرت و هزاربار شکرت