2777
2789
عنوان

اگه رفیقتون تولدت رو یادش نباشه

67 بازدید | 11 پست

امروز تولدم بود ولی حتی اون دوستمم که خیلی وقته باهاش چت نمیکنم هم بهم تبریک گفت استوری گذاشت اما دوتا از دوستام که فکرمیکردم باهاشون صمیمی ترم دریغ از یه پیام🥲شما بودین چیکار میکردین یکی دوماه دیگه تولدشونه تبریک میگفتین؟ 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال عزیزم منم امروز تولدمه 

توقع از کسی نکن درسته یه پیام ساده هم اگه میدادن خوشحال می‌شدی اما اصلا توقع نکن تا کسی نتونه ناراحتت کنه 

من حتی از شوهرمم توقع ندارم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

بیخیال عزیزم منم امروز تولدمه  توقع از کسی نکن درسته یه پیام ساده هم اگه میدادن خوشحال می‌شدی ...

منم ازشون توقع نداشتم ولی یکیشون رفیق مجازیمه خیلیم همو دوس داریم کلی امروز باهم چت کردیم ولی راستش ناراحت شدم یادش نبود😔اون یکی زیاد برام مهم نیست سه ماهه ازهم بیخبریم

ببین آدمای الان خیلی دغدغه فکری دارن حتی از خودشون هم فراموش میکنن چه برسه به دوستاشون ... من صمیمتی ترین دوستم چند ساله که بهم تبریک نگفته چون درگیر افسردگیه  و من درکش میکنم اما برای عروسیش تنها دوستی که دعوت کرد من بودم و حتی شب عروسیش زنگ زد میای یا نه (چون گفته بودم شاید اجازه ندن بیام) گفت اگه نیای با ماشین عروس میام دنبالت تا مجبور شی بیای .. خب این نشون میده ادما دوست دارن اما دغدغه فکری زیادی دارن  حتی امسالم اون دوستم که یک هفته قبلش تبریک میگفت بهم تبریک نگفت منم میگم حتما گرفتارن و گرنه همیشه یادشونه....

زیاد سخت نگیر

معجزه کن صبر مرا 
منم ازشون توقع نداشتم ولی یکیشون رفیق مجازیمه کلی امروز باهم چت کردیم ولی راستش ناراحت شدم یادش نبود ...

اصلا اهمیت نده ببین منو شوهرم 13سال دوست بودیم 

3/4ماهه عقد کردیم خیلی وقتا با اینکه واسم جونش میده یادش میره منم اصلا چیزی نمیگم 

حتی دیروز از عمد بهش گفتم که فردا تولدمه باید فردا رو یعنی امروز کامل در اختیار من باشی تا یادش باشه تولدمه نه اینکه کادو بگیره 

صبح تبریک خالی گفت وبعدم رفت دنباله کاراش تا 4بعد از ظهر 

وقتیم اومد خیلی ناراحت و عصبی بود 

حتی الآنم قرار بود بریم بیرون بحث پیش اومد بعدم که کلا جایی نرفتم هر چیم گفت بریم بیرون گفتم نمیام خودش رفت بیرون کار داشت 

من واسم خیلی وقته تبریک و کادو گرفتن اهمیتی نداره

تو هم سعی کن بی تفاوت باشی در عوض برو واسه خودت چیزیو که دوست داری بخر حتی شده یه شاخه گل 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

اصلا اهمیت نده ببین منو شوهرم 13سال دوست بودیم  3/4ماهه عقد کردیم خیلی وقتا با اینکه واسم جونش ...

آخی الهی بگردم🥲تولدتم مباررک باشه ۱۲٠ ساله بشی❤

راست میگی بی تفاوت بودن بهترین کاره🤍