2777
2789

سالم بوده بچش؟

من دوروز دیگه میرم ۳۲ یکم دل درد دارم از دیروز همش استرس افتاده به جونم بچم زود دنیا نیاد 

دکترمم شهرستانه شنبه میرم پیشش 

اینجاهم بیمارستان نمیرم چون شهر غریبم میترسم نگم دارن همش میگم شاید شکمم داره بزرگ میشه برااونه تا استرس از جونم دربیاد 

میترسم....این همه زحمت کشیدم توروخدا دعا کنید زودتر از ۳۶هفته زایمان نکنم لاقل

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

دلدرد  اینا ک گاهی پیش میاد چرا باید ب همچین چیزی فکر کنی 

استراحت مطلق شو ی دوسه روز تا بهتر بشی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بیشتر  از این درد ها استرس برات بده گلم بسپر به خدا انشالله سالم و صالح بغلش میگیری

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلدرد  اینا ک گاهی پیش میاد چرا باید ب همچین چیزی فکر کنی  استراحت مطلق شو ی دوسه رو ...

دیشب داشتم یکم امروزم یکم سرپا زیاد بودم باز درد میکنه میترسم کل وجودم استرسه دعا کن برام 

همش میگم شاید بخاطر بزرگ شدن شکممه

بیشتر  از این درد ها استرس برات بده گلم بسپر به خدا انشالله سالم و صالح بغلش میگیری

فدات عزیزم اره والا کل وجودم شده استرس

فدات عزیزم اره والا کل وجودم شده استرس

از بارداری خودم میگم که استرست کم بشه

من باید هر شب آمپول میزدم تو شکمم 

تا ماه آخر هم سر کار میرفتم  کارای خونمم خودم میکردم 

بارداری و زایمانمم پر خطر بود قبلا هم دوتا سقط داشتم 

ولی از اول پسرمو سپردم دست خدا که هیچ دستی بالاتر از خودش نیست خداروشکر که پسرمو سالم صالح گذاشت بغلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
از بارداری خودم میگم که استرست کم بشه من باید هر شب آمپول میزدم تو شکمم  تا ماه آخر هم سر کار ...

خداروشکر عزیزم 

امیدوار شدم مرسی عزیزم منم سپردم به خدا ازاول که خودش مواظبش باشه

خداروشکر عزیزم  امیدوار شدم مرسی عزیزم منم سپردم به خدا ازاول که خودش مواظبش باشه

اسی بچه ات پسره یادختر

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
پسره عزیزم

زنده باشه ممکنه درمورد رژیمتون راهنمایی کنید

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
زنده باشه ممکنه درمورد رژیمتون راهنمایی کنید

سلامت باشی 

نخوردن لبنیات خوردن گرمیجات اقدام روز تخمک گذاری ارصاشدن اول زن بعد شوهر 

اینارو رعایت کردم

سلامت باشی  نخوردن لبنیات خوردن گرمیجات اقدام روز تخمک گذاری ارصاشدن اول زن بعد شوهر  ای ...

میگن فقط به خوردن گرمی نیست

میگن فقط به خوردن گرمی نیست

من همونایی که گفتم و رعایت کردم گرمی زیادخوردیم

پس به چیه؟

من همونایی که گفتم و رعایت کردم گرمی زیادخوردیم پس به چیه؟

میشه درخواست دوستیم قبول کنید