2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از رژیمتون بگین یا اینکه پیش کدوم دکتر رفتین مرسی عزیزم

باید بری دکتر بعد ازمایش بدین بعد دکتر قرص اینا مینویسه بهتون رژیم میده هم شوهرتون هم باید خودتون کلا مقوی بعد طبیعی چیزها بخورین  معجنون بخوربن فلفل سیاه دانه قورت بدین شما هر روز شوهرتون عرق کاسنی بخوره بعد ۱۳ ۱۴پریودی نزدیکی کنین قبل نزدیکی ب خودتون جوش شیرین تزریق کنین شوهرتون هم قهوه بخوره دو سه فنجون حالت داگ استیل وایستین

من از زمستون پارسال اقدامم

تنبلی تخمدان دارم

دخترم چند روز دیگ دوسالش پر میشه

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
ای جااانم اتفاقا منم چون خواهر نداشتم دلم میخواد کلی دختر داشته باشم😍😂

سلام چقدر شبیه منی عزیزم من ۳۳ سالمه یک پسر ۳ونیمه دارم خواهرم ندارم دوس دارم دختردار بشم قرار بود این ماه اقدام کنم ولی فهمیدم دهانه ی رحمم زخم شده 

yas1369 سابق هستم به نامردی منو ترکوندن

سلام دوستان منم راهنمایی کنین .دو تا پسر دارم یکی 9 ساله یکی 6 ساله . ولی خیلی دلم دختر میخواد .. ولی دو دلم بنظرتون چیکار کنم .سه تا بچه خوبه یا نه سخته

عضو گروه ابی .مانکن های زیبا ....وزن شروع 1402/08/06... ،73/300...وزن هدف 58