2777
2789

سلام من یه خواستگار داشتم سنتی

خانوادش اومدن منو دیدن بعد دیگه هیچ خبری نشد سه ماه بعدش توی یه مهمونی مادرش دوباره منو دید یک ماه بعد مهمونی زنگ زد گفت میخوام پسرمو بیارم من گفتم دیر تماس گرفتن جواب رد بدیم مامانم گفت بذار بیان شرایطش بد نیست بعد  مامانم به خانمه گفت ما داریم میریم سفر اونم گفت پس یه هفته دیگه تماس میگیرم الان دو سه روز از یه هفته گذشته هنوز خبری نیست به نظرتون رفتارشون  طبیعیه یا نه؟ 

من دارم دیوونه میشم از بلاتکلیفی😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرن هی دور میزنن دیگه 

بعضی ها اینجورن 

میگن این که هست

بذار دختر فلانی هم بریم بعد اینم هست بعدا میریم 

هی میپیچونن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کاس مامانت به حرف شما گوش میکرد 

جواب رد میداد

چه خانواده بی ادبی

یا بیان یا نیان

این کارا چیه

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد