2777
2789
عنوان

اگر شرایط مهاجرت داشتین مهاجرت میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4672 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تضمینی هست که ارامش وجود داشته باشه؟ مثلا تو خارج مثل یه پناهنده یا غریبه به ادم نگاه نمیکنن؟

نه کشورهایی مثل المان و سوییس و..چون نیاز به مهاجر دارن و براشون عادیه مخصوصا اینکه بعد پنج سال شهروند اونجامیشی

و به علاوه مثل ما جهان سومی نیستن ک غریبه بدونن ماروانگار ارثشونو خوردیم 

چی باعث شد که برگردین؟

چون مهاجرت افسردگی میاره روحیه قوی می خوادچون تربیت کردن بچه با فرهنگی که خودت می خوای تو کشور دیگه سخته چون همیشه به چشم یک خارجی نگاهت می کنن هر چند آدم بی پول و بی سوادی هم نباشی .در ضمن آسمان هرجا بری همین رنگه اونی که پول و تحصیلات داره اونجا می تونه یک زندگی با همین کیفیتی که اینجا می تونه داشته باشه فراهم کنه نه بیشتر حتی شاید شرایط یاری نکنه و افت کنه ولی با موقعیت اجتماعی پایین تر. من سه چهار تا کشور رفتم اما به این واسطه همه جور آدمی رو از همه جا می شناسیم و البته تو خانواده مهاجر زیاد داریم.

چی باعث شد که برگردین؟

من بخاطر یک سری مسایل مجبورم بمونم ولی پسرم رو ۱۶ سالگی قطعا میفرستم بره.  اصلا دلم نمیخواد اینحا بره سربازی و بمونه و زندگی کنه.  مدتهاست داریم امادگی ایجاد میکنیم برای رفتنش 

نه کشورهایی مثل المان و سوییس و..چون نیاز به مهاجر دارن و براشون عادیه مخصوصا اینکه بعد پنج سال شهرو ...

عزیزم در مورد مهاجرت به کشور اندونزی اطلاعاتی داری؟ واقعا چقدر خوبه اگر به اون دید به ادمها نگاه نکنن

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
چه تضمینی هست که ارامش وجود داشته باشه؟ مثلا تو خارج مثل یه پناهنده یا غریبه به ادم نگاه نمیکنن؟

قطعا ارامش ادم از ایران بیشتره

با فرهنگی ک دور از جون شما همه میخوان تو کار و زندگی ادم فضولی کنن حتی کف خیابون 

در کمترین حالت نگران قطعی نت و هزار بدبختی دیگ نیستم

نگران نیستم فردا صبح بنزین گیرم نیاد

یا نکنه روغن احتکار کنن فروشگاه ها

خب بابت همین مسئله هرجایی نباید رفت!!

والا کل اروپا شده مهاجر مگه یکی دو نفرن فقط توی اروپا ک حالا کسی بد بخواد نگاهشون کنه؟

این از اون حرفاییه ک کسایی میزنن که حتی تا تر‌کیه نرفتن

نصف همکلاسی های راهنمایی و دانشگاه من رفتن

هیچکدوم چنین صحبتایی نکردن

از رومانی گرفته تا هلند و ایرلند و فرانسه ک داستان داره همیشه

اگر به بد نگاه کردن باشه ممکنه هنوز کسایی باشن ک با سیاه پوستا مشکل داشته باشن

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

دوستان من شرایط بورسیه تحصیلی گرفتن از ترکیه رو دارم با هزینه هاشم کنار میام رشته دندان پزشکی رو توی ایران قبول نمیشم بنظرتون ترکیه بخونم خوبه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

چون مهاجرت افسردگی میاره روحیه قوی می خوادچون تربیت کردن بچه با فرهنگی که خودت می خوای تو کشور دیگه ...

در مورد مهاجرت به اندونزی اطلاعاتی داری گلم؟ دقیقا منم از همین چیزایی که شما میگی میترسم

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
چون مهاجرت افسردگی میاره روحیه قوی می خوادچون تربیت کردن بچه با فرهنگی که خودت می خوای تو کشور دیگه ...

آسمون البته همه جا ی رنگ نیست من با چشمای خودم دیدم اینجا با تلاششون درجا میزدن ولی اونور زندگی خوبی دارن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
شرایط خاصی داره یا صرف دعوت میتونید مهاجرت کنید؟

نه به عنوان دعوت نه

تحصیلی میخوام برم

ارشد رو میخوام پاییز بخونم اگر قبول شم

ولی میخوام همزمان با مدرک لیسانسم اقدام کنم برای ارشد

ببینم کجاها بورسیه میکنن یا فاند خوب میدن

چون دوست خودم میرم فرانسه

یه مقدار امیدم به اونجاست میگم بلاخره یه اشنا دارم  غریب نیستم

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
عزیزم در مورد مهاجرت به کشور اندونزی اطلاعاتی داری؟ واقعا چقدر خوبه اگر به اون دید به ادمها نگاه نکن ...

نه والا اندونزیو خبر ندارم 

ولی اگه قصد مهاجرت دارید المان بهتره خرجش فقط زبان b2المانیه بعد ویزا اوسبیلدونگ بگیرید حتی خرجتم دولت میده حیف من دانشجو پزشکی ام عمومیمو بگیرم با ویزا کاری یا تحصیلی برا تخصص میرم اگه دانشجو این رشته نبودم صد در صد با اوسبیلدونگ میرفتم