عشقم!اومدی تا بمونی یا دوباره بری و منو توی دنیای تاریکِ کوچیکِ تنهام رها کنی!؟من از تاریکی میترسم از تنهایی هم میترسم میشه منو توی این دنیایی که دارم تنها رهام نکنی؟قول میدم این عشقی ک تو قلبم بهت دارم رو خفش کنم ولی تو هم قول بده تا ته تهش پیشم بمونی باشه!؟آخه امید دارم که این دوستیه معمولی شاید بشه سرآغاز عشقی دونفره حالا اگه نشد هم من ب پات تا آخر عمرم میمونم ولی تو هم به پام بمون بیا هر دو تنها باشیم ولی با هم باشیم بیا همو رها نکنیم باشه؟خدایا!این عوضیه خیانت کارِ دروغگوِ دوست داشتنی رو از من نگیر مراقبش باش اگه هم خواسی کاری کن عاشقم شه اخه خیلی دوسش دارم !🖤A#
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برگشته بود قبولش نمی کردی کات کن بره ارزش نداره ی رابطه ای رف و برگشت داشته باشه میفهممت😶
میدونم هر وق میاد روز اول باهاش سردم و از روزای دیگه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده تا ب خودم میگم فراموشش کردم میاد و میبینم مثل قبل و شاید بیشتر عاشقشم :)