2777
2789
عنوان

موکب تو کربلا کسی آدرس داره؟

162 بازدید | 17 پست

همسرم رفته کربلا جا ندارن کسی اطلاع داره از آشناها کدوم موکب اونجا راه افتاده؟ آدرسش کجاست؟ ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید🤗🤗

ان شاءالله قسمت همتون عزیزان🤲🤲

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

خیلی جا هس که اونجا

براچی نمیرن خونه عربا

تازه تو حرم هم جای خواب هس،غذا هم بیرون از حرم کنار در میدن

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا ادرسی نیس،من تواوج شلوغی بودم،التماس برای جا و غذا میکنن 

وامن پارسال بودم انقد غذا بود نمیدونستی کدوم و بخوری کجا التماس میکنن حتی تو راه برگشت جلو ماشینو میگرفتن ب زور میبردن تو شاممون میدادن 

اونجا ادرسی نیس،من تواوج شلوغی بودم،التماس برای جا و غذا میکنن 

موکبای شهر ما آدرس میدن که تو کربلا کدوم قسمت هستن همه به نظرم آدرس دارن

خیلی جا هس که اونجا براچی نمیرن خونه عربا تازه تو حرم هم جای خواب هس،غذا هم بیرون از حرم کنار در م ...

مثل اینکه هنوز راه نیفتاده دیشب به زور یه جایی بهشون دادن امروز باید برن جای دیگه

وامن پارسال بودم انقد غذا بود نمیدونستی کدوم و بخوری کجا التماس میکنن حتی تو راه برگشت جلو ماشینو می ...

هرسال همینطوره ولی امسال همسرم زود رفته هنوز موکبا خیلیاشون مستقر نشدن وگرنه اولین بارش نیست که میره

اره واقعا از جون و دل مایه میزارن بعد بعضیا میگن غذا نیست خدا برکتشون بده تو هر ساعت شبانه روز غذا ه ...

غذا و امکانات هرسال زیاده ولی الان زوده ۱۴روز مونده به اربعین هنوز خیلی از موکبا راه نیفتاده عزیزم

غذا و امکانات هرسال زیاده ولی الان زوده ۱۴روز مونده به اربعین هنوز خیلی از موکبا راه نیفتاده عزیزم

شمارو نگفتم گلم اون خانومه گفت پارسال رفتم برا غذا و خاب التماس میکردن گفتم اینجوری نیست 

شمارو نگفتم گلم اون خانومه گفت پارسال رفتم برا غذا و خاب التماس میکردن گفتم اینجوری نیست 

ایشونم یه جور نوشته فکر کردین اینا التماس جا و مکان میکردن ولی منظورش عربا هستن از زیادی جا و غذا میگفت التماس میکردن.یبار دیگه پستشو بخون🙂🙂

وامن پارسال بودم انقد غذا بود نمیدونستی کدوم و بخوری کجا التماس میکنن حتی تو راه برگشت جلو ماشینو می ...

سلام.ببخشید شما تو چه ایامی رفتین؟چون شنیدم فقط نزدیک اربعین اینطور هست.الان ما بخواهیم بریم موکب هست تو این ایام؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سلام ببخشید ما می‌خوایم چند روز دیگه بریم کربلا.الان موکب ها هستند؟چون تو تاپیک گفتید همسرتون چند بار رفته.موکب های عراقی الان هستند؟چون تو گوگل گفته بود موکب ایرانی از اول صفر میرن

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

سلام ببخشید ما می‌خوایم چند روز دیگه بریم کربلا.الان موکب ها هستند؟چون تو تاپیک گفتید همسرتون چند با ...

بسلامتی عزیزم.ان شاءالله رفتین لطفا برای منو خانواده ام دعا کنید..والا یکی از دوستان ۲روز قبل تاسوعا رفته بودن میگفتن هم غذا زیاد بود هم جای خواب...الان دوباره موکبا جمع میشه.چون یادمه یبار همسرم فکرکنم یک هفته یا چندروز زودتر از اربعین رفته بود موکبا راه نیفتاده بودن و برای غذا و خواب به مشکل خورده بود.