2777
2789
عنوان

صورتم با کرم موبر سوخته کمک

217 بازدید | 9 پست

من دیروز صورتم کرم موبر زدم ۶ دقیقه موند روش نوشته بود ۱۰ دقیقه

الان صورتم زخم شده

فردا ام مهمونی دعوتم تروخدا یه کرمی چیزی بگید بگیرم بزنم خوب شه این  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد گذاشتی کرم ترمیم کننده بزن جوریکه یه لایه رو صورتت باشه و بزار بمونه و مرتب تمدیدش کن 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

پماد کالاندولا بزن بزار بمونه 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

سلام خوبی؟  یه تاپیکی داشتی کفتی روان قبول شدی رشته دبیرستان اگر تجربی بود میشه لطفا بگی رتبت ...

سلام مرسی ت خوبی؟ تجربی نبودم ولی همکلاسی تجربی زیاد دارم فک کنم آخرین نفر ۸۰۰۰ اینا بود از تجربی