2777
2789
همه مردها میبینن بدون استثنا همه . اصلاً نگرانش نباش . خیلی عادی هست . میتونی بشنینین با هم ببینین . ...

اخه فقط فیلم نیس که. تو تلگرام عین پسرای ۱۵ساله میره عضو کانالای زنا میشه عکس همه جوره از زنا میبینه. نابود میشم. بخدا همه تو حسرت اندام و هیکل منن

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
اخه پول و خونه داشت یه چیزی. هم منو نگه داشته زیرزمین مادرش هم عذابم میده

پس مشکلت عکس و فیلم دبدنش تنها نیست.

شما مشکلات زیاد داری. ولی گیر دادی به این.

از اول اونجا زندگی کردی یعنی میدونستی میخوای بری زیر زمین مادر شوهر؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مشکلت عکس و فیلم دبدنش تنها نیست.  شما مشکلات زیاد داری. ولی گیر دادی به این. از اول اونجا ...

قرتر بود اپارتمان اضافیشونو ّفروشن و برای ما خونه تو نزدیکیا بخرن. ولی فروختن دادن برادرشوهرم سرمایه کرد. و من تا ابد اینجا موندگار شدم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
ما با هم میبینیم. 

اخه تنهو فیلم نیس که. عکس زنای هرجوری

قرتر بود اپارتمان اضافیشونو ّفروشن و برای ما خونه تو نزدیکیا بخرن. ولی فروختن دادن برادرشوهرم س ...

ای بابا

چه قدر سخت

چقدرم اونا نامردی کردن در حقتون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ای بابا چه قدر سخت چقدرم اونا نامردی کردن در حقتون

دعام کنی توروخدا

میترکه یعنی پاک میشع؟ 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اخه فقط فیلم نیس که. تو تلگرام عین پسرای ۱۵ساله میره عضو کانالای زنا میشه عکس همه جوره از زنا میبینه ...

عزیزم مردا همینن . اگر شما بتونی کامل جلوشو بگیری برای خودش تجسم میکنه . شما میتونی جلو تجسمشم بگیری . عکس و فیلم هم مثل تجسم هست . چه از اینستا باشه چه از یو تیوب . اینها باعث میشه تحریک بشه بیاد توی بغلت .

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
اخه تنهو فیلم نیس که. عکس زنای هرجوری

بازم عکسه . خود زنه که از توی موبایل در نمیاد بشه هووی تو . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را