2777
2789

گفتم چرا.زودتر برو بشین با مامانم یکم غیبت کنید غیبت های زنانه...من که حوصله ندارم زودتر برم...بره خووش با مامانش غیبت کنه.😅حالا میخوام برم خونش نمیدونم چی ببرم همش مادرش به من میگع ادم خونه کسی میره دست خالی نباید بره

میوه یا شیرینی بخر ببر

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوکیلومیوه یاشیرینی اگراهل گل هست یه گلدون طبیعی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانواده ی شوهر منم اخلاقشون اینه پول بکنن ازت،مناسبتی بشه عیدی بشه پول بدی

امااااااا من مناسب ها حتی زنگم نمیزنم چ برسه ب کادو!!!چون هیچی ندیدم ازشون

یکی دوبار اوایل بهم گفت اینو فلانی خریده (جاریم)منم محل ندادم الان میدونه اهل پول خرج کردن براشون نیستم

ماشاالله😂😂

مو فرفری جذاب❤️
من که عروسم میاد توقع ندارم چیزی بیارن اگه خودمم سبزی خورشتی یا مربا وترشی گرفته باشم موقع رفتن با ه ...

اگه غذا یا چیزی مونده باشه دلش نمیاد بده تعارف نمیزنه  یا فوقش اخر داریم میریم میگه چیزی میخوای بدم تعارف نکنیا اگه میخوای بدما یا اخر تعارفش اینه اسکلت مرغ مونده تو یخچال هس میخوای بهت بدم

اگه غذا یا چیزی مونده باشه دلش نمیاد بده تعارف نمیزنه  یا فوقش اخر داریم میریم میگه چیزی میخوای ...

چه خسیسه اخرش میخوایم کجا ببریم همش برا عروس وداماده چه بهتر با دست خودمون بدیم که خاطره خوبی بجا بزاریم