2777
2789

سلام از اونجایی شروع کنم که قبل از عید شوهر و برادرشوهرم باهم رفتن یه شهر دیگه من به شوهرم خیلی اعتماد دارم دائما پیشمه ولی جاریم به شوهرش اعتماد نداره وقتی شوهرامون رفته بودن جاریم هی میگفت معلوم نیست کجا رفتن و خونه کی هستن

امروز بعد از شش ماه جاریم میگه تو سطل زباله گوشی شوهرم عکسی دیدم که شوهر تو تو یه استخر ویلا تو اب بوده و این در شرایطیه که شوهر من همیشه میگه از اب و استخر میترسم از جاریم پرسیدم تنها بود؟گفت اره 

الان نمیدونم از شوهرم بپرسم یا اصلا هیچ چی نگم واقعا از سر شب دارم دیوونه میشم سر شب فشار خونم از ناراحتی روی۱۹بود

میشه راهنماییم کنید اصلا از شوهرم بپرسم اگه قراره بپرسم چجوری حرفم رو شروع کنم 

از ناراحتی خوابم نمیبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه شک داری حداقل بخاطر آرامش خودت ازش بپرس که سوتفاهم از بین بره چه اشکال داره ازش بپرسی اتفاقا خیلی هم خوبه ..هم شکت برطرف میشه هم میفهمه زنا ساده نیستن بلاخره اگه چیزی باشه زود میفهمن