2777
2789
@فاطمه     عزیزم کامنت آخرتون چی بود تاپیک ترکید نتونستم بخونم 🤦‍♀️😵😂

والا یادم‌نمیاد 😀😀😀

یه سری فضول خانم گزارش زدن و خودشونو چ... کردن 😀

خوبه ماها نترکیدیم 😂😂😂

من مامان شدم🥲
والا یادم‌نمیاد 😀😀😀 یه سری فضول خانم گزارش زدن و خودشونو چ... کردن 😀 خوبه ماها نترکیدیم 😂😂😂

آره واقعا 😂🤦‍♀️ ببینید بعد کامنت که گفتین اسمش هادی نیست یه کامنت گذاشتینا یادتون نیست ؟😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@لیا3‍ 

سلام لیا جان خوبین ؟ 

ببخشید عزیزم من اون تاپیک رو گذاشته بودم توی حذف تاپیک بعد حذف شدنش متوجه شدم شما کامنت گذاشته بودین اونجا 🥲💔

اخه میدونید که نی نی یار حذف تاپیک معمولا یکی دو روز بعد اینکه لینک رو میذاریم حذف میکنن جدیدا 

عزیزم خلاصه که نشد کامنت جدیدتون رو بخونم میشه دوباره بگید 😅❤️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

@لیا3 ‍  سلام لیا جان خوبین ؟  ببخشید عزیزم من اون تاپیک رو گذاشته بودم توی ح ...

سلام عزیزم خوبیگلم  هیچی حالتو پرسیده بودم  عزیزم . بهتری؟ ازمایشاتو دادی؟ انشاالله که بلاازت همیشه بدور باشه گلم

این کاربری متعلق به دونفر است .

سلام عزیزم خوبیگلم  هیچی حالتو پرسیده بودم  عزیزم . بهتری؟ ازمایشاتو دادی؟ انشاالله که بلا ...

ممنونم گلم که اینقدر خوب و با معرفتی🥺❤️

بهترم گلم .آزمایشات رو دادم و جوابش رو هم گرفتم ولی هنوز وقت نکردم برم دکتر حتی دکتر قلب هم وقت نگرفتم چون دخترم از این ویروس جدیدا گرفته چند روزه درگیرم 🥲💔

ممنونم گلم که اینقدر خوب و با معرفتی🥺❤️ بهترم گلم .آزمایشات رو دادم و جوابش رو هم گرفتم ولی هنوز و ...

آخی عزیزم الهی زودی خوب و سرحال بشه . آره سرعت انتقالش زیاده و ما هم چند روز یه همگی درگیر این بیماری شدیم خیلی  بده این بیماری.  حتما ازمایشاو چکابتو انجام بده

این کاربری متعلق به دونفر است .

آخی عزیزم الهی زودی خوب و سرحال بشه . آره سرعت انتقالش زیاده و ما هم چند روز یه همگی درگیر این بیمار ...

ممنونم الهی آمین 🥲💔 ان شاالله شما هم همگی زود سلامت و سرحال بشید .خیلی ویروس کوفتی هست گوارش آدم رو درگیر میکنه کامل 😮‍💨😰

آزمایش و چکاپ رو انجام دادم عزیزم جوابش هم گرفتم ولی هنوز به دکتر نشون ندادم😅

ممنونم الهی آمین 🥲💔 ان شاالله شما هم همگی زود سلامت و سرحال بشید .خیلی ویروس کوفتی هست گوارش آدم ر ...

عزیزم انشاالله بلا دورباشه ازشماوگلدخترتون

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
عزیزم انشاالله بلا دورباشه ازشماوگلدخترتون

مرسی گلم .همچنین شما و عزیزانتون همیشه سلامت و شاد باشید 💞

مرسی گلم .همچنین شما و عزیزانتون همیشه سلامت و شاد باشید 💞

ممنون سلامت باشید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ممنون سلامت باشید

😍🌹🌺