2777
2789

دوست دارم برم یه کلاس ورزشی مثلا بسکتبال تنیس و ... اما میمیرم از خجالت یعنی همش میترسم که وقتی دارم وارد میشم من تنها مبتدی اونجام و همه یه چیزایی بلدن برخورد مربیا همه اذیتم میکنه کاش می‌تونستم کاری کنم.

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااي منم به همين خاطر الان هيچي بلد نيستم

واقعا خجالت میکشم وقتی یه نفر ازم بپرسه نه کلاس هنری رفتم نه کلاس ورزشی

قبلا ها دوست نداشتم برم الان بی نهایت دلم میخواد برم اما خجالت می‌کشم.

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
دقیقااا منم همینم تموم کلاسامو واسه همین ول کردم 

من حس میکنم اگه یه چندجلسه برم عادت می‌کنم اما مشکل اینجاست که روم نمیشه حتی شروعش کنم.

اتفاقا تا تو موقعیتش قرار نگیری درست نمیشی..تا کی قراره فرار کنی؟از همینجا شروع کن رو خودت کار کردن چون سنت بالاتر که بره تو موقعیت های بدتر هم قرار میگیری باید خجالتو بزاری کنار..تو مگه جیت کمتره از بقیه

وا؟ مگه همه از شکم مادر والیبالیستن؟ بعدم کلاس مبتدی ها با حرفه ای ها جداست دیگه

آره ولی یه بار تایم مبتدی والیبال رفتم و دیدم مربیش اصلا بهم توجه نکرد که من اولین بارمه بچه هاشونم یه چیزایی حالیشون بود همین منو نسبت به همه کلاسا دل چرکین کرد

واقعا خجالت میکشم وقتی یه نفر ازم بپرسه نه کلاس هنری رفتم نه کلاس ورزشی قبلا ها دوست نداشتم برم الا ...

من حتي دانشگاهم خجالت ميكشم برم اعتماد به نفس ندارم بيرون به زور ميرم 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
من حتي دانشگاهم خجالت ميكشم برم اعتماد به نفس ندارم بيرون به زور ميرم 

خیلی بده😶یه دوستی داشتم نقطه مقابل خودم بود همه جا رو با روی باز میرفت خیلیم زود با همه دوست میشد من یه گوشه کز میکردم

خیلی مسخرس همه کسایی که ورزش و حتی حرفه ای بلدن ،از بدو تولد ورزش کار نبودن،از اول والیبالیست نبودن ،اینقدر تمرین کردن که یاد گرفتن ،پس اصلا خنده دار نیست 

دوم اینکه من زیاد کلاس والیبال و کلاس های دیگه رفتم اصلا اینطور که میگی نیست حدود پنجاه درصد اصلا حرفه ای نیستن ،خیلیا که اصلا بلد نیستن  خب مربی برا چیه؟قرار نیست از روز اول بری پشت تور ،اول بهت میگه با دیوار کار کن بعد کم کم راه میفتی نگران نباش،و در نهایت این مغز توعه که داره گولت میزنه وقتی بری متوجه میشی که اصلا اونطور که فکر میکردی نبوده و نیست

خیلی بده😶یه دوستی داشتم نقطه مقابل خودم بود همه جا رو با روی باز میرفت خیلیم زود با همه دوست میشد م ...

ودقيقا من وقتي بااون دوستم ميگشتم تقريبا يكم خوب شده بودم اما الان نزديك شش ساله نميبينمش وباز همون طوري شدم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
خیلی مسخرس همه کسایی که ورزش و حتی حرفه ای بلدن ،از بدو تولد ورزش کار نبودن،از اول والیبالیست نبودن ...

نمیدونم همش خجالت میکشم و از همه جمع هاشون فراری ام مربیا هم بیشتر سمت اونایی‌ان که یکم بلدن انگار دیگه یه مبتدی رو کار ندارن به خاطر همینم هست دست و دلم اصلا سمتشون نمیره