امروز دقیقا یکساله که دارم اقدام به بارداری (بچه دوم) میکنیم هی هر ماه نمیشه انواع و اقسام دارو و آزمایش و سونو و عکس رنگی رحم و ... انجام دادیم ولی نمیشه.
نا امیدیم بیشتر بخاطر اینه که سر بارداری اولم همون ماه اول اقدام باردار شدم بدون هیچ آزمایش و چکاپ و دارویی ولی الان نمیدونم چرا بعد یکسال هیچی به هیچی
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط چندماه بیخیال باش همون ماهی ک بیخیالی مطمن باش باردار میشی خصلتش اینجوری😐بخدا هرکیو دیدم گفته اینهمه دوا درمون بعد دوماه ک قطع کزده دیگ بهش فکر نکرده باردار شده
فردا ۱۰ روز از موعد پریودم میگذره ولی هنوز پریودم نشده، امروز بی بی چک زدم اولش هیچ خطی نداشت، نیم ساعت بعد هاله افتاد، دو ساعت بعدش دو تا خط پررنگ بود
علائم هم ندارم فقط نوک سینه هام درد میکنه و کمر درد دارم.
اگه راه حلی دارین بگین ممنونتون میشم
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود این نیز بگذرد...