2777
2789
عنوان

چجوری به زندگیم برگردم؟

122 بازدید | 7 پست

چجوری دوباره با انگیزه بشم و حالم خوب بشه و تلاش کنم؟چجوری دوباره به زندگیم برگردم؟

انگیزه ندارم افسردم هیچی خوشحالم نمیکنه و کمالگرام 

مشاور و روانشناس پیشنهاد ندین

هرکسی برای خودش بهترین مشاوره چون خصوصیات خودش رو بهتر از بقیه می شناسه شما به کمی تغییرات توی زندگی ...

چه تغییراتی چجوری تغییرات ایجاد کنم 

راستش من همش افتادم رو تختم نمیتونم به اهدافم برسم چیکار کنم؟مسافرتم میرم حالم خوب نمیشه البته هفته ی بعدم میخوام برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تغییراتی چجوری تغییرات ایجاد کنم  راستش من همش افتادم رو تختم نمیتونم به اهدافم برسم چیکار ...

مسافرت برای تغییر  روحیه عالیه ولی باید اهداف بلند مدت تری برای خودتون تعریف کنید مثلا یادگیری هنری که درآمد زا باشه و زندگی تون رو متحول کنه

کاربر آقا
مسافرت برای تغییر  روحیه عالیه ولی باید اهداف بلند مدت تری برای خودتون تعریف کنید مثلا یادگیری ...

من میخوام برای کنکور بخونم نمیتونم میخوام تو این یک ماه خوب بشم از نظر روحی دیگه از مهر دیرتر بشه خوب نیست الانم فقط یک ماه وقته تا مهر نمیدونم چیکار کنم