2777
2789

احتمالا بعد عصبی شدن بدنتان سنگین تر میشه  درسته من که اینطوریم.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بعد عصبی شدن بدنتان سنگین تر میشه  درسته من که اینطوریم.

آره متاسفانه طالع بین گفت این ایام نحس با ماه سفر که سنگین هست تاثیر گذاشته رو تو. زندگیم در حال افتادن 

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

صدقه بده .این ماه رو .به بعضیا نمی افته .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

از تاپیک های کاربر@ هارا   استفاده کن ذکر وآیات قرآنی. یا راهنمای گرفتاران رو تگ کن در این زمینه بتونن راهنماییت میکنن تو جستجو بزن 

@هارا    جان در مورد سنگینی ماه صفر میتونی ایشونو توچند جمله  راهنمایی کنین .یا لینک تاپیکی از خودتون  

متاسفانه همسرشونم قصد طلاق دادنشون رو دارن خدا خیرتون بده

از تاپیک های کاربر@ هارا   استفاده کن ذکر وآیات قرآنی. یا راهنمای گرفتاران رو تگ کن در این زمین ...

خدا خیرت بده خواهر😔

آره متاسفانه طالع بین گفت این ایام نحس با ماه سفر که سنگین هست تاثیر گذاشته رو تو. زندگیم در حال افت ...

ماه صفر خیلی سنگین هست متاسفانه اولش حتما صدقه باید داد اگر ندادی الان یه صدقه واسهرفع سنگینی این ماه بده  صبر کن تاپیکت بخونم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
گلم باطل السحر خوندی تا حالا ؟ بچه هم دارین ؟ یکم توضیح بده متوجه بشم مشکل چیه

من متاهل هستم ۶ ماهه نامزد کردم الان در حال جدایی

سلام‌عزیزم میشه لطفا اون شماره رو برا من ارسال کنید در مورد طلسم خانمی گفته بود گفته بودید شماره دار ...

آقا هستن درخواست بده