2777
2789

من خدامیدونه چقدرمعتقدبه دعابودم

چقدر معتقدبودم اگرنمیشه حتما قسمت نیست صلاح نیست وقتش نیست یا من لایق مستجاب شدن نیستم

ولی ازوقتی زندگی مشترکم رو به هیچ وپوچ باختم دیگه دعانمیکنم

کفرنمیگم،شکر میکنم،نمازمیخونم،ولی دیگه دعانمیکنم...

وقتی قراره مستجاب نشه چه فایده ای داره

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

وقتی جوابی نگرفتم ترجییح دادم سکوت کنم و بجای دعا تلاش 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی جوابی نگرفتم ترجییح دادم سکوت کنم و بجای دعا تلاش 

باتلاش نتیجه گرفتی؟

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

من خیلی به در بسته خوردم .خیلی جواب نگرفتم ...

از خدا هم ناامید شدم و قهر کردم ...

ولی حقیقتا یک آیه روی من تاثیر گذاشته ( من آدم مذهبی ای نیستم ولی مطالعه میکنم)

اینکه گفته بود:

اذ نادی ربه نداء خفیا ...

پروردگارش را آرام صدا میزد و ...

در اون سن ! با این همه دعا و جواب نگرفتنش ...بازم فریاد نزد و قهر نکرد و ول نکرد ...

کلا جنگ و جدال با خدا دیگه نکردم .پذیرفتم که برخی موارد وقتش نیست یا خدا نمیخواد و یا ...

خدایی روز به روز بیشتر درهای آسمان باز شد 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خسته امممم از دعاکردن

بعدازفوت مادرم..

از سرناچاری بازم دعامی کنم ...😭😭😭😭😭

کیه که اجابت کنه......

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

شما فقط بعد مادیش رو میبینی 

در صورتی که دعایی که مستجاب نمیشه هم حتی اثرش رو میزاره 

خیلی پیچیده است نمیشه از رو ظاهر بگی دعام مستجاب نشد پس هیچ فایده ایی هم نداره

ممکنه تو این دنیا همین دعا باعث بشه خیلی چیزای دیگه ایی که ربطی هم به دعات نداره بواسطه همین دعا کردن به درگاه خدا ازت دفع بشه

تازه دعاهایی که به خاطر مصلحتمون براورده نمیشه اون دنیا اونقدر پاداش بهش تعلق میگیره که بنده میگه ایکاش هیچ کدوم از دعاهام مستجاب نشده بود 

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
از دست دادن پدرم ... نمازم نمی خونم دیگه . دو ساله قید خدارو هم کاملا زدم . 

من نمیتونم

واسه تنهایی هام

واسه درد ودل کردن بهش نیازدارم

نیاز دارم حضورش وباورداشتم باشم ک بتونم ادامه بدم 

واین ک نمیتونم این رو نادیده بگیرم ک همه چیزمیتونست ازچیزی ک هست بدترباشه

من خیلی به در بسته خوردم .خیلی جواب نگرفتم ... از خدا هم ناامید شدم و قهر کردم ... ولی حقیقتا یک آ ...

چقدر قشنگ بود تاحالا به این نکته دقت نکرده بودم

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت