2777
2789
عنوان

دعوام با همسرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 33 پست

منم ارضا نمیشم ولی به همسرم نمیگم😭 به خاطر بدرفتاری هاش حس ندارم که ارضا بشم ، ماهی یه باره که اونم اینجوری

همین چند ساعت پیش باهام دعوا کرد گریه کردم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

خوب کاری کردی که گفتی بزار بفهمه همچین تحفه ای هم نیست چرت و پرت گفته طرز فکرش مال عهد قجره  بیخیالش شو 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش از حرفش ک زن اگ خونگی باشه یعنی زن پاک و نجیب باشه و خراب نباشع  شوهر ت بغلشه فلان اگ ن خرابه حرفش همینو رسونده یعنی چون ت گفتی  یعنی ت خانم پاک نیسی همین بوده خودتم بشین روجملش فک کن مشخصه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
چون همیشه بهش بر میخوره و داستان میکنه نمیگفتم

خب شما هم مهمی چرا فقط به خواسته ایشون فکر کردی

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
چرا نمیگی

چون دیگه هی ول نمیکنه که چرا ارضا نمیشی،  بعد میخواد بگه حتما دوستم نداری بعد بشینه همه جا جار بزنه زنم منو نمیخواد از من خوشش نمیاد 

خلاصه یه بدبختی میشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
بنده خدا بعد از ده سال گفته 😥

دیر گفته دیگه ولی خوب شده که گفته اینجوری شوهرش میفهمه ک تو این سالها حتی ساده ترین نیاز خانمش رو نتونسته تامین کنه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤