2777
2789

کاچی🤣

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما صبح صبحانه کامل بخور 

برای ارایشگاه همراه خودت خرما و شکلات ببر که ضعف نکنی 

بعد از ارایشگاه و آتلیه و قبل تالار،  یدونه انرژی زا بخور

شب قبل حسابی بخواب 

من چون چند شب قبل عروسیم در گیر کارا بودم نتونستم بخوابم روز عروسی چشمام قرمز بود بعدظهر بعد آتلیه یکم خوابیدم 

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

ینی اینقدر دیگه سخته برای زن؟😐💔

😂بله

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

روز قبل نوروبیون بزن 

کفش راحت واسه باغ و آتلیه ببر

اسپری و ادکلن ببر ،، نی حتما ببر واسه آب یا نوشیدنی

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

حواست باشه کفش خوب و راحت بپوشی خیلی مهمه

با خانوادتون عکاس عکس بگیره

تمرین رقص دونفره،مه سرد خیلی قشنگه

دسته گلت خیلی سنگین نباشه خسته میشی

سبک عکس و کلیپی که میخوای رو حتما به فیلمبردارت بگو

گیفت عروسیت هرچقدرم زیاد باشه باز کم میاد تعداد محدود بگیر

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد

شب قبل راحت بخواب

حتما روز عروسی وقتی داماد اومد دنبالت گوشیتو یا خاموش کن یا بزار حالت هواپیما چون همش زنگ میزنن (برای چند نفر دیدم زنگ زدن حرفهایی زدن عروس ناراحت شده)

انرژی زا بخور

فقط لبخند به لب باش حرص و استرس رو بزار کنار هم فیلمت قشنگتر میشه هم خودت لذت میبری

من قبل عروسی نوروبیون زدن ولی برای بعضی‌ها چون درد داره دو روز قبل بزن یا قبل عروسی تست کن

مولتی ویتامین بخور انرژی بگیری

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد