میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
حتما روز عروسی وقتی داماد اومد دنبالت گوشیتو یا خاموش کن یا بزار حالت هواپیما چون همش زنگ میزنن (برای چند نفر دیدم زنگ زدن حرفهایی زدن عروس ناراحت شده)
انرژی زا بخور
فقط لبخند به لب باش حرص و استرس رو بزار کنار هم فیلمت قشنگتر میشه هم خودت لذت میبری
من قبل عروسی نوروبیون زدن ولی برای بعضیها چون درد داره دو روز قبل بزن یا قبل عروسی تست کن