2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اسم انتخابی برای دخترم رو مسخره میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 65 پست
بعد تازه چراغشون نارنجی میشه یعنی میرن تو تاپیک‌های دیگه

آره 

بعضیا که میان میگن از اسمم بدم میاد بعد چار تا صفحه همه ازش میپرسن خب اسمت چیهه آخر دست میگه نه نمیگم شناسایی میشم 😂💔

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترام ۱۰ و ۸ ساله هستن هنوزم مادرشوهرم با حالت مسخره و چرت و مرت اسمشونو میگه و هربار شوهرم باهاش د ...

مادرشوهر من برای بچه ای که وجود نداره با من لج افتاده 

هروقت حرف میشه میگه بزار بیاد انقدر بهش میگم عسل مجبور شی اسمشو عوض کنی

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

روش جدید مادرشوهرا برای به کرسی نشوندن حرف خودشون مسخره کنه اهمیت نده و جلوش هم درمورد اسم بچتون چیزی نگید وقتی دنیا اومد بهش بگین

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

مادرشوهر من برای بچه ای که وجود نداره با من لج افتاده  هروقت حرف میشه میگه بزار بیاد انقدر بهش ...

ای بابا پس همشون همینن. ما اصلا اسمهامونو تا شناسنامه گرفتیم نگفتیم. البته اونا تهرانن و تا دو سال نیومد دخترمو ببینه

آره  بعضیا که میان میگن از اسمم بدم میاد بعد چار تا صفحه همه ازش میپرسن خب اسمت چیهه آخر دست م ...

😂😂😂😂

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
مادرشوهر من برای بچه ای که وجود نداره با من لج افتاده  هروقت حرف میشه میگه بزار بیاد انقدر بهش ...

بگو میدونم تو زنبوری و عسل دوس داری و عاشق نیش زدنی

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

ای بابا پس همشون همینن. ما اصلا اسمهامونو تا شناسنامه گرفتیم نگفتیم. البته اونا تهرانن و تا دو سال ن ...

ایشالا که تا من بچه دار شم برن شهرشون زندگی کنن 

ولی بازم میاد😂😂😂شانس که ندارم خالمم هست😂😂

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

بگو میدونم تو زنبوری و عسل دوس داری و عاشق نیش زدنی

😁😁😂 دمت گرم دختر 

اینبار بهش میگم