2777
2789
عنوان

بابام بدجور دلمو شکوند ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست

درکت نکردم چون دختر خونم هنوز ولی ناراحت نباش شاید سوءتفاهم پیش اومده ، زندگی تو با بلاگرها و سلبریتی ها مقایسه نکن عزیزم ، من این جمله رو خیلی دوس دارم میگه " باطن زندگی خودتو با ظاهر زنگی دیگران مقایسه نکن"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلتون‌برا این‌چیزها نشکنه ببینید جای من باشید چیکار میکنید از دست کتکای باباتون هر وقت دست پسرا ...

یه جورای هم دردیم

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم

فرق میذارن حتی . من دیدم ب چشم بین من و خواهر بزرگم 

اون بچه داره وقتی میاد قربون صدقه ها و ماچ و بوسه ها برا اونه . ب من فقط دست میدن . ی ظرف میشوره هزاربار تشکر و مرسی و خدا خیرت بده . من اگ کل خونه رو بشورم اخرش میگن ااخ کاش یخچالم میشستی . کاش فلان کارم میکردی . یه شب اومدم خونه شون وایسم بابام گف پاشو برو خونت . چ معنی داره زن شب بیرون از خونش بخوابع.. با گریه اسنپ گرفتم رفتم ب شوهرم گفتم دلم طاقت نیاورد از دوریت . حالا اگ اون یکی خواهرم بمونه ایراد نداره . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ن کاملا جدی بود خوب میشناسمش(:

اگه بچه داری شاید حوصله بچه نداره یا شاید میخواد پایند زندگیت بمونی تازه عروسی

من بابی شخصیت ها وارد بحث نمیشم چون با سکوتم بیشتر می سوزن اما گزارش مهمانشون می کنم
ولی واقعا این خوب نیس ک بخوای پز داشته هاتو بدی شاید یکی خیلی دور تر داره حسرت اون چیزا رو میخوره💔

دقیقا هی می گفتن دور هم‌جمع میشیم باباهامون کلی بستنی خوراکی میارن منی که محبت پدر ندیدم با حسزت نگاه می کردم خواهری تنها نیستی توام خودتو ناراحت نکن

🙂تازه بعضی وقتا خاهرام دور هم جمع میشن و من فرداش میفهمم . یادمه واس یکی از خواهرام تولد گرفته بودن همه شون بودن اما من نه 😊 .. وقتی گفتم چرا بمن نگفتین . گفتن یهویی شد دیگ ایشالله دفه بعد☺️

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دلتون‌برا این‌چیزها نشکنه ببینید جای من باشید چیکار میکنید از دست کتکای باباتون هر وقت دست پسرا ...

متاسفانه همین رفتارشون همین درک نکردنشون باعث شد خانواده ی شوهرم هر چی تو دلشونه ب من بگن

از اون فحشای رکیک

و من تنها ب دلیل نداشتن اعتماد ب نفس نتونم از خودم دفاع کنم ک تو سری خور باشم