2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شما از نزدیکانتون کسی دندانپزشک نسل جدید هست؟ اینایی که میگی مال زمان قدیم بود الان اینجوری ن ...

واقعااا منم همینو میگم ایشون گفتن امید ندید ،،کلا رشته ها پزشکی درامد ۱۰۰ دارن 

مثلا مامایی دوران دانشجویی سه سال پیش مرحله لیسانس حدود ۱۰ الی ۱۵ بود 

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    

میریم سراغ دندانپزشکی 🦷

مدت زمان طول دکتری عمومی

۶ سال

شامل دو بخش علوم پایه و بخش تخصصی که شامل کارآموزی‌ها و کارورزی‌ها میشه.

باز هم امتحان علوم پایه رو دارید.

از امسال آزمون پره انترنی هم اضافه میشه طبق مصوبه جدید

داخل دو سال اول تقریبا درسایی رو میخونید که اصلا ربطی زیاد به دندون ندارن (کلا ماهیت دروس علوم پایه همینه) مثلا فیزیولوژی تنفس چه ربطی به دندون داره 🫠

بعد از دو سال تازه جذابیت رشته شروع میشه

کار عملی خیلیی زیاد داره

از بعد از علوم پایه شما با یه روپوش و یه جعبه ابزار دندون پزشکی میرین دانشگاه

اول روی دندون‌های ساخته شده و مصنوعی کار می‌کنید بعد میرید کلینیک....

کلا شیفت شب نداره....

ولی کارش نیاز به تمرکز و مهارت زیادی میخواد

برای ادامه تحصیل هم میتونید تخصص بگیرید

تخصص اطفال از جذاب ترین و سخت ترین تخصص‌هاست (سخت از لحاظ قبول شدن)

و سخت ترین تخصص از لحاظ درس و‌.... جراحی فک و صورت هست که متخصص‌هاش توی بیمارستان به عنوان جراح کار میکنن

راستی این رشته‌ هم طرح داره.

۲ سال باید برید طرح بگذرانید که عین پزشکیه.

در مورد درآمد:

دندون اولش زیاد به سرمایه اولیه داره

حداقل ۵-۱۰ میلیارد

به غیر از سختی و بدو بدو برای دریافت پروانه مطب و....

درآمدش هم اونجوری که توی اینستا می‌نويسن نیست 😐 ماهی ۴۰۰ میلیون تومن ؟؟؟

دوران عمومی در خوشبینانه ترین حالت ممکن اگر شما ۵ میلیارد سرمایه گذاری (خرید یونولیت ، اجاره مطب و‌‌‌. وسایل و..) ماهی بین ۱۵ تا ۸۰ میلیون حقوق دارید البته هیچ حتمیتی وجود نداره.

ممکنه هیچ بیماری نداشته باشید ماه اول‌.

ممکنه هم صد تا داشته باشید.

برای اونایی که سرمایه اولیه ندارن یا بهشون پروانه مطب نمیدن

یا میرن تامین اجتماعی کار میکنن یا کلینیک‌ها

حقوق تامین اجتماعی ۲۰ میلیون تومنه

و کلینیک‌ها درصدی کار می‌کنید

معمولا ۶۰ ۴۰ هست

مثلا شما یه دندون رو صفر تا صد عصب کشی و پر رو انجام میدید توی ۲ ساعت از دو میلیون تومن ۸۰۰ هزار تومن برای شماست مابقی برای کلینیک..

بقیه شرایط عین پزشکیه یعنی باز هم اینجا برای تخصص باید آزمون رزیدنتی بدین.

باز هم تخصص طرح داره و....

پ ن: یه حقیقت تلخ هست توی هر رشته‌ای اگر پول داشته باشی عین کاتالیزور میمونه

اگه پولدار باشی میتونی مطب بزنی جای عالی

یونولیت عالی بخری

حتی اگر بهت نمی‌خوان مجوز مطب بدن با پول و رشوه حلش کنی.‌..

وگرنه برای آدم‌های معمولی همیشه سخت تره رسیدن به اون جایگاهی که یه فرد با شرایط بهتر داره.

راستی از بیماری‌های شایع توی دندونپزشک‌ها

آرتروز گردن، بیرون زدگی مهره های گردنی، درگیری اعصاب دست و‌.‌‌‌.... هست که البته قابل پیشگیری هست.

#aliakbar

@konkorilife

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

اولین رشته‌مون پزشکیه 👨‍⚕👩‍⚕

مدت زمان تحصیل دکتری عمومی پزشکی🥼

۷ سال

(تحت چهار بخش علوم‌پایه، فیزوپات، استاجری، اینترنی)

امتحانات جامع:

علوم‌پایه امتحان جامع از کل دروس مقطع علوم‌پایه (۲ سال اول پزشکی)

پره انترنی امتحان جامع از کل مباحث مقطع استاجری

سختی‌های رشته:

خواندن دروس به شدت زیاد ، امتحانات فراوان (از هر ترم فقط یک ماه اولش رو امتحان نداری معمولا تازه اونم توی دوران علوم‌پایه‌اس بقیه‌اش همش تقریبا دارن برای امتحان آماده میشن.)

شیفت‌های زیاد در دوران انترنی

آینده شغلی:

بعد از دوران عمومی باید به ۲ سال طرح اجباری برید.

بعد دو راه دارید یا میخواین برای تخصص آماده شید که حتما باید ۲ سال طرحتون گذشته باشه بعد بتونید آزمون تخصص رو بدید (دقت کنید اونایی که بدون گذروندن طرح میرن آزمون تخصص میدن استریت‌ها هستن که تبصره‌های فراونی داره از رتبه‌های المپیاد و علوم پایه بگیر تا حتی ازدواج در دوران دانشجویی😅)

راه بعدی اینه که بخواین توی همون عمومی بمونید که خب درآمدش کمتره. پرستیژش کمتره. توانایی مطب زدن قبلا خیلی راحت بود ولی الان خیلی خیلی سخت شده. البته میتونید برید توی کار تزریق بوتاکس و فیلر که خب درآمد خوبی داره‌.

خب بعد از قبول شدن توی آزمون تخصص شما رزیدنت محسوب میشید که بسته به رشته‌ای که میرید بین ۳ تا ۵ سال باید دانشجو باشید البته توی این مدت همش بیمارستانید و باید شیفت‌های به شدت سختی رو بدید

دقت کنید: دانشجویان پزشکی از دوران انترنی حقوق دارن

حقوق ماهیانه یک دانشجوی انترن مجرد حدود ۲.۵ میلیون تومان است.

حقوق یک رزیدنت مجرد حدود ۱۰ الی ۱۲ میلیون تومان است.

بعد از گذروندن تخصص نوبت طرح تخصص هست. (توی پرانتز بگم که دوران طرح حقوق داره مجانی کار نمی‌کنید اما برای پسرها طرح دوران عمومیشون سربازیشون محسوب میشه و حقوق سرباز میگیرن)

حالا شما بعد گذروندن طرح تخصص میتونید مطب بزنید و به عنوان متخصص کار کنید

اگر هم بازم علاقه به درس خوندن داشتین

میتونید به فوق تخصص فکر کنید که باید امتحان فلوشیپ بدین

و حدود ۲ تا ۴ سال فوق تخصص بگیرین

بعد از فوق اگه گفتین نوبت چیه؟ بله دوران طرح فوق تخصص هست.‌‌‌

راستی دانشجوی فوق تخصص حقوق ماهی ۱۲ میلیون در دوران تحصیلش دریافت میکنه‌.

برای هیئت علمی‌ شدن قبلا با تخصص هیئت علمی میشدن اما الان برای دانشگاه‌های خوب و تیپ یک معمولا فوق تخصص‌ هستن شما برید به سایت دانشگاه مورد نظرتون و اسامی هیئت علمی‌ها رو بزنید می‌بینید که کمتر هیئت علمی متخصص هست و بقیه همه فوق تخصص هستن

راستی استخدام هیئت علمی شدن همین جوری نیست

وزارت بهداشت در سال بسته به نیازش دو بار اعلام نیازمندی هیئت علمی میکنه که شما باید روزمه خودتون رو بفرستید به دانشگاه مورد نظر بعد از قبولی اولیه نوبت مصاحبه است (عین استخدام‌های کارکنان دولت) و شما بعد از گذروندن مصاحبه و موفقیت یک هیئت علمی محسوب میشید و ماهیانه بین ۳۰ الی ۴۰ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنید (باز اینجا بسته به رتبه‌تون حقوق میگیرین یعنی باید تعداد مقالات بالا باشه، نمره‌های دانشجویانتون خوب باشه، سابقه‌تون بالا باشه تا بتونید درجات رو طی کنید که به ترتیب مربی -> استادیار -> دانشیار -> استاد تمام میشه. در طی دورانی که هیئت علمی هستین میتونین مطب هم داشته باشین و بیمارستان هم کار کنین.)

پزشکی از لحاظ گسترش و پیشرفت علمی فوق‌العاده‌است شما تقریبا تمامی phd هایی که بچه‌های ارشد میتونن بگیرن شما میتونید توی اون آزمون‌ها هم شرکت کنید و به جای تخصص phd بگیرین

برای جمع بندی نهایی:

پزشکی یک رشته خوب از لحاظ درسی و جایگاه اجتماعی هست

اگه با درس خوندن و کار سنگین حال میکنی برو پزشکی

ولی اگه فک میکنی بعد ۷ سال درس خوندن ماهی ۵۰ ۶۰ میلیون درآمد داری کاملاً در اشتباهی .

امیدوارم که کمکتون کنم با چشم باز وارد یه رشته بشین.

#aliakbar

@konkorilife

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
میریم سراغ دندانپزشکی 🦷 مدت زمان طول دکتری عمومی ۶ سال شامل دو بخش علوم پایه و بخش تخصصی که شامل ...

ببین کسی ک پولی نداره میتونه بره تو کلینیکا کار کنه و بعد چند سال پول مطب زدن در بیاره....

پسرخالم تو همین کلینیکا کار کرد و الان دو تا ماشین و مغازه و خونه داره بخواد مطب بزنع میره اونا رو میفروشه و دوباره پول بیشتری مجع میکنه میزنه.

اینجوری نیست به بچه ها امید پوچ ندید . ۱۰۰ ملیون واس کسی که کلی سابقه داره و اسم درآورده و تعداد کمی ...

شما پزشکی میخونید یا دندون؟ 

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕 خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیا🥰

واقعا شما چطور رتبه هاتون اینقدر میشه؟؟؟ از نظر خودت بیشتر زحمت بود یا باهوشی ؟؟ واقعا شما نخبه هستی ...

اصلا نمیگم از لحاظ هوشی آدم خاصیم فقط خیلی زحمت کشیدم خیلی سال اولم قبول نشدم سال دوم قبول شدم ببین واقعا یکسری از رتبه برترا هوش بالا دارن البته در کنارش تلاشم  کردن ولی خیلیاشون هم آدمایی با هوش معمولی و تلاش زیاد بودن

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
پزشکی هیچ مزیتی نسبت دندون نداره فقط پرستیژش بالاتره و کارش مربوط به دهان و اینچیزا نیست همین ب ...

اولین باره که این حرف رو میشنوم

پرستیژ دندون بالاتره و رتبه بهتری میخواد 

با احمق ها بحث نمیکنم