2777
2789

من چند سال پیش با کسی دوست بودم خیلی خوب بود عاشقش بودم فقط دوست معمولی بودیم اون یکیو میخواست خیلی معمولی بود دختره من هم حسودیم میشد هم خیلی کنجکاو میشدم راجع بهش بدونم

هر وقت صفحه اینستاشو می دیدم خیلی حالم بد میشد اما دوست داشتم بشنامسش و همش چکش میکردم 

الانم این ماجرا رو با یکی دیگه دارم 😢 

ب عکسای دختره نگاه میکنم هزارتا فکر آزار دهنده میاد تو ذهنم همش با هم تصورشون میکنم و...

شما هم اینطورین؟

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه زمانی اینجوری بودم فهمیدم حالش با اون خوبه ولش کردم 

من تعجبم از اینه که انقدر راجع به اون دختره کنجکاوم راجع به طرفم نیستم 🙄🤦🏻‍♀️

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
من یه رفیق دارم دوستمه متاهل اونم ولی دیشب فهمیدم دوست پسر داره حالم خیلی بد از دست مردم زمانه بیزار ...

خیانت هیچ توجیهی نداره اما زیاد فکرتو درگیر نکن حقیقت اینه که ما کل زندگی آدما رو نمیدونیم

درسته خیانت خیلی‌ کثیفه ولی واقعا از کمبودای آدما خبر نداریم هر چند کاملا قبول دارم زندگیشونو چند برابر خراب میکنن 

مثل این سریال کره ای تایلندیا 🤣

جدی ندیدم چطورن مگه😂