تا حالا موقع پیاده شدن از تاکسی به راننده نگفتی سلام برسون تا بفهمی سوتی یعنی چی
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خالم اب خواست منم رفتم بیارم بعد وسط راه اصلا یادم نمیاد چرا چطوری من آب خودم خوردم بعد رسیدی لیوان رو دادم به خالم
بعد اون برگشت خوب آبشم دفع بعد میاری یا خودم برم بیارم😂
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
واااییی خدا آبروم رفته بود،بعد رفتم تو گوشی برنامه گوزیدن پیدا کردم صدا گوز میداد چن نمونه اشو پخش گردم و گفتم آدم با این شوخی کنه، نمیدونم دیگ بلور کرد یا نه🥲🥲