2777
2789

شاید بعضیا اینجا بشناسن منو

اوناییم که نمیشناسن تاپیکای قبلیمو بخونن متوجه میشن..

میخوام خلاصه بگم

من عاشق کسی شده بودم که بودنش و اومدنش و اینکه عاشق من شده همش عین یه معجزه بود برام حتی بنظرمن خیلی فراتر از معجزه.

و سریعم اومد خواستگاری و دوست نبودیم قبلش

شاید خیلی سوال براتون پیش بیاد ولی سوالارو بریزید دور اصل مطلبو بچسبید :)

ما خانواده‌هامون مخالفت کردن و ولی ما موندیمو خیلی جنگیدیم تا یکسال بعد که بازم نشد و دیگه تصمیم به جدایی گرفت

تو اون مدتم که باهم بودیم کربلا میرف، سوریه میرف هرجا دستش میرسید به ضریح میگف تورو خواستم فقط..

بعد تموم شدنش که چقدر زجر کشیدیم هردومون من فقط با امید برگشتنش خودمو سرپانگه داشتم و تمام ختما و نذرها و توسلات رو حفظ شدم اینقدر خوندم

به همه توسل کردم التماس کردم گریه کردم

همه باب الحوائجا

حضرت رقیه حضرت علی اصغر حضرت عباس، موسی بن جعفر

همه 

همه 

همه

توی دشت شلمچه تسبیح به دست فقط حضرت زهرا و امام زمانو صدا زدم اشک ریختم دعا کردم

نماز شب خوندم، چله برداشتم به شهدا رو زدم

به ناشناخته‌ها حتی مثل بی بی شریفه

به امام حسن و امام جواد و امام سجاد حتی

من مشهدیم هربار رفتم حرم امام رضا اونو خواستمش

امام رضایی که دیگه خودش امام عاشقاست

امام ازدواجه، میگن امامیه که حتی چیزی که به مصلحتت نباشه رو به صلاحت میکنه و میده..

اما برای من نشد..

شاید فقط با یه ضمانت و وساطت امام رضا حل میشد

اما نکرد اینکارو :)

حضرت رقیه‌ای که بهش متوسل شده بودم

دقیقا بعدش فهمیدم پسری که دوسش داشتم از حرم حضرت رقیه برای خانومش چادر عقد خریده :)

تو فکر کن کسی که من بهش متوسل شده بودم عشقمو بهم بده

چادر عقد یه دختر دیگه رو داد که با عشقم عقد کنه..

القصه

جونم براتون بگه

رسیدم به اینجایی که میگم 

نشد؟

نخواست؟

فدای یه تارموی حضرت رقیه :)

عشقی رو که همه اینها نخواستن مال من بشه

بهتر که مال من نشد🙂

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

خیلی حرف دارم رو دلم

خیلی درد

خیلی غم

نمیدونم هستین یا نه که بگم..

میدونمم طولانیه

وقتتونو میگیره و حلال کنید

فقط میخوام اوناییکه توی حال و روز منن بخونن و بدونن

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حرف دارم رو دلم خیلی درد خیلی غم نمیدونم هستین یا نه که بگم.. میدونمم طولانیه وقتتونو میگی ...

خدا به دلت آرامش بده و عشقی نصیبت کنه که همه این روزا رو فراموش کنی گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اگه خیلی عاشقت بود به نظرم ازدواج نمی‌کرد  البته من شناختی ندارم ازش عزیزم  فقط به نظر م ...

میدونی حتی از من عاشقتر بود

اما ته قصه پسرا ازدواج میکنن

میدونی چرا؟

چون منطقی‌ان :)

بمونه و بسوزه پای دختری که مطمئنه رسیدنی بهش در کار نیست؟

این کار احمقانه رو فقط ما دخترا انجام میدیم

چون عقلمونو نادیده میگیریم.

عزیزدلم باور کن حتما حتما حکمتی بوده توش 

اون آقا اگر واقعا عاشق بود میتونست صبر کنه واست حتی شده کل عمرش

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

عزززیززززم....خوب درکت میکنم .....انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیوفته

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

شاید ادم بی وفایی بوده تو متوجه  نمیشدی از بس عاشق بودی

و 

همون امام ها نذاشتن بدبخت بشی

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خدا به دلت آرامش بده و عشقی نصیبت کنه که همه این روزا رو فراموش کنی گلم

ممنونم از دل مهربونت که برام دعای قشنگی کرد :)

لحظه اذانه اینجا

الهی نورش هزاربرابر برگرده به زندگیت

دعام کن💙

شاید ادم بی وفایی بوده تو متوحه نمیشدی از بس عاشف بودی و  همون امام ها نذاشتن بدبخت بشی

حتما چیزی بوده که اماما نزاشتن بدبخت بشم😅

اما الحق و الانصاف رو ادم باید رعایت کنه

پشتش بد نمیگم

حقیقتو میگم

بی وفا نبود

منطقی بود

حتما چیزی بوده که اماما نزاشتن بدبخت بشم😅 اما الحق و الانصاف رو ادم باید رعایت کنه پشتش بد نمیگم ...

غصه نخور بهترش میاد سر راهت

بهترینها نصیبت 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خانواده هاتون چرا مخالفت کردن دلایلشون چی بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ممنونم از دل مهربونت که برام دعای قشنگی کرد :) لحظه اذانه اینجا الهی نورش هزاربرابر برگرده به زندگ ...

فداتشم مهربون منم عاشق شدم با تمام وجودم درکت میکنم انشالله که لحظاتت پر از شادی و خوشبختی بشه😘😘

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خیلی حرف دارم رو دلم خیلی درد خیلی غم نمیدونم هستین یا نه که بگم.. میدونمم طولانیه وقتتونو میگی ...

قربون دلت بششششم من،، از ته دلم واست لحظه اذان بهترین ها رو میخام از خدای مهربون،، و یکی بیاد توو زندگیت ک خوشبخت ترین ادم دنیا بشی 😍

💔