2777
2789

بین ۲۰تا۵۰ چون ازاده گاهی کمتر.میگذرونیم بچه بیاد شاید دیگهپس اندازم نمونه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره شوهرم که خیلی تلاش می‌کنه از خودش راضی ام ولی از درآمد و مخارج راضی نیستم. 

خیلی همه چی الکی گرونه و در آمد هم پایینه،

جوشکاره سیاره,با وجود اینکه کارش تمیز و عالیه ولی اگر ارزون کار نکنه دیگه ساختمون ساز بهش زنگ نمیزنه و کار رو میدن به خارجی های زحمتکش که اومدن تو مملکت ما و برامون مجانی کار میکند😏

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
به طلا هم نمیشه اعتماد کرد یهو دیدی پایین اومد و ثابت موند پولمون هیچ‌شد

ابدا اینجوری نیس تا ابد طلا سرمایه هست اگه به چشم بلند مدت نگاهش کنی تو بزار تو خونه بمونه مطمین باش سوده

برای اینده بچه ها برای کلی چیز خوبه دیگه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بیچاره شوهرم که خیلی تلاش می‌کنه از خودش راضی ام ولی از درآمد و مخارج راضی نیستم.  خیلی همه چی ...

ببخشید یعنی چینی ها  یا نه افغانی ها؟

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

ما اخرای برج کم نمیاریم‌......

چون خرید کل ماه رو اول برج انجام میدیم و میدونیم تا اخر برج طبق برنامه غذایی همه چی هست می مونه فقط بستنی و میوه و تنقلات و لبنیات که پولش رو از همون اول برج کنار میذاریم

خرید های شخصی رو هم پولش من میگیرم که همون اول برج همه رو سفارش اینترنتی میزنم و تا آخر برج خیالم راحته کسی چیزی احتیاج نداره

هزینه مربوط به تفریح و غذای بیرون رو هم برنامه ریزی میکنیم همون اول برج میذاریم کنار بهش دست نمی زنیم

در آمدی هم که شوهرم از شغل دوم داره کلا مربوط به قسط و پس انداز هستش 

با افتخار چادری ام

الان درآمدا واقعا کم.. خرجها واقعا زیادنـ... باورتون میشه الان با همسرم بخاطر پول قهرم.. که بعد صفر چندتا عروسی دعوتیم و پول لباس نمیده  ولی انصافا میشه گفت پولداره ولی خسیسه... باغر چاتدی یه ریال خرج کنه

ما اخرای برج کم نمیاریم‌...... چون خرید کل ماه رو اول برج انجام میدیم و میدونیم تا اخر برج طبق برنا ...

احسنت بانو  ،چه زندگی با یرنامه ای دارین ،ما چرا اینقدر هردم بیل هستیم

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

احسنت بانو  ،چه زندگی با یرنامه ای دارین ،ما چرا اینقدر هردم بیل هستیم

انشالله شهریور رو با برنامه ریزی پیش ببر خیلی خوبه  

من حتی از قبل لیست وسایل شخصی مورد نیاز همه خانواده رو آماده دارم‌مثلا دختر کوچیک اسباب بازی میخواهد دختر بزرگم لباس خونگی و آبرنگ 

طبق لیست خرید میکنم 

یا مثلا میدونم این ماه میخواهم یه روز بریم آب نیک پس توی خرید اول برج وسایل پیک نیک رو میگیریم یه روز قرار فست فود بریم پولش رو میذاریم کنار

انشالله شما هم این ماه تجربه کنید شاید خوش تون بیاد

چون وقتی بچه داریم باید بتونیم کل ماه یه آرامشی رو توی همه روزها برقرار کنیم نباید بچه ها درگیر اول و آخر برج بشن

با افتخار چادری ام

الان درآمدا واقعا کم.. خرجها واقعا زیادنـ... باورتون میشه الان با همسرم بخاطر پول قهرم.. که بعد صفر ...

شغلش چیه؟

میتونی بگی‌هرماه برات پول واریز کنه‌ تو هم ازش درخواست نکنی که کار به قهرواینا بکشه

شغلش چیه؟ میتونی بگی‌هرماه برات پول واریز کنه‌ تو هم ازش درخواست نکنی که کار به قهرواینا بکشه

ای وای عزیزم. نمیده دیگه. دوتا مغازه داده اجاره. یکیش چهار ملیون اجارشه. الان التماس میکنم فقط یه تومن اون اجاره رو بده بمن. باورت میشه آقا نمایشگاه داره الان گوشییمو ببینی از بس داغون و قدیمیه. دوربینش کار نمیکنه فکر کنم اس پنجه.. گوشی خودش سی ملیون خریده.. باور کن کم اوردم. تا اینارو تایپ کنم صدبار تصحیح میکنم. ببین تعداد پستامو. جون واقعا نمیشه تایپ مرد با این گوشی

ای وای عزیزم. نمیده دیگه. دوتا مغازه داده اجاره. یکیش چهار ملیون اجارشه. الان التماس میکنم فقط یه تو ...

منم با شوهرم زیاد بحثمون میشد خیلی وقتا هم خجالت میکشیدم.

یبار ازش کارت یارانه رو گرفتم گفتم حداقل یارانه خودمو بده نمیتونم با تو برم لباس زیر اینا بخرم که یا لوازم آرایشی نیاز دارم اینارو باید خودم بخرم بعدش داد.

بعد رفتم اورتودنسی کردم هر ماه یه تومن قسط میدم بهش گفتم یه تومن بده واسه اون الان یه کارت داده هرماه یک و دویست اینا میزنه به کارتم دیگه عادت کرده میگه قسطات تموم‌شد بازم میریزم استفاده کنی

منم با شوهرم زیاد بحثمون میشد خیلی وقتا هم خجالت میکشیدم. یبار ازش کارت یارانه رو گرفتم گفتم حداقل ...

قدرشو بدون عزیزم. میدونی اگر مرد فقیر باشه زن وظیفشه بسازه. و مدارا کنه. ولی ناراحتی من اینه همسر من داره و دریغ میکنه. البته لیزر میرفتم. مثلا اونو میداد. کارت نمیداد. شبها خودش کارت بکارت میکرد. ولی اینکه مثلا پول بده مانتو یا کفش تابستانی یا لوازم آرایش بخرم. نمیده. یا با دکتر بشدت مخالف هست. بخدا الان دوروزه فقط قرص خواب نیخورم که بخوابم و فکر خیال نکنم

منم با شوهرم زیاد بحثمون میشد خیلی وقتا هم خجالت میکشیدم. یبار ازش کارت یارانه رو گرفتم گفتم حداقل ...

عید به عید یه مانتو اونم داغون. یه کفش. چندسال یبار یه کیف ارزون. یعنی میگم بخر یه جوری مثل پیرزنا داد هوار میکنه ای خدا همین دیروز خریدم.میگم گوجه بخر میره یخچال بررسی میکنع بعد میخره. مثلا الان کولر کازی ایستاده خریده. همه فمر میکنن خوشبختر از من نیست. ولی اگه بگم بیست تومن بده رژ بخرم دغ میکنه