2777
2789
عنوان

بیاین دروغ بگیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ اعتراضی به حکومتمون ندارم اتفاقا خیلیم خوبن و کار درست امیدوارم برای همیشه بمونن 

خیلی خوبن دزدی نمیکننن فساد و تجاوز نیست توشون خودشون فقیرن ماها پولدار ؛ سرشون تا ما تحت مردم نیست 

هزارتا جوان نشسیتن رو صندلی ریاست و دارن برای ده نفر ادم زحمت میکشن و تلاش میکنن اصلا هم پیر نیستن خیلیم صلاحیت دارن

هیچ جای دنیا همچین مسئولینی پیدا نمیشه 

خداییش کاری کردن روز به روووز پولدارتر میشیم و رفاه و اسایشمون بیشتر شده خلاصه که خدا جون خودت ورشون ندار

خیلی دروغا میتونیم بگیم از عروس دومادمون که رفتن سر خونه زندگی از اختراع جدید و.. دروغ بعدی ا ...

بزرگترین‌دغدغه ی زندگیمو گفتم

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
اگه بگم‌‌میترکم شاید  ولی بذار‌ بگم ایران آزاد شده

چه جالب اخه میگن همه ازادی رو دوست دارن ولی اینجا ثابت شد که بر عکسه و این خواسته هممون نیست

راستی ی خبر دیگه شنیدم که حمید خان علیمی رو بهش اجازه دادن بره تو قم برای روضه و مجلس 

نه که  ایشون ادم عادل و درستی نیست  واسه همینم گفتن بزار بیاد بره بالای منبر 

چه جالب اخه میگن همه ازادی رو دوست دارن ولی اینجا ثابت شد که بر عکسه و این خواسته هممون نیست راستی ...

نمیشناسم کیه   دیگه پیگیر این چیزا نیستم حقیقتا 

فقط منتظر۲۵ شهریورم

هیچ اسمی جز توماج صالحی الان برام اشنا نیس💔

من خوشبخت ترین زن جهانم

چون شوهرم بشدت راستگو هست و اهل پنهان کاری نیست دورش بگردم🤮

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
واقعا؟ ولی خش بحالت دغدغه ی زندگیت چه چیزهای هستن  حالا دغدغه های من  پزشکی بهتره یا دن ...

اره  دغدغه ی زندگی من چیزیه ک روی کللللل مردم‌‌وطنم تاثیر میذازه🙂

نمیشناسم کیه   دیگه پیگیر این چیزا نیستم حقیقتا  فقط منتظر۲۵ شهریورم هیچ اسمی جز توماج ص ...

ای جان منم به شدت منتظرم بیست و پنجمم

دقیقا توماج شیر پسره ماشالله 

علیمیم که گفتم بیشتر قصدم چیز دیگه بود که خیلی از مذهبیا قبولش دارن و میدونن ادم درستیه با اینحال اونم نزاشتن کارشو بکنه دیگه خودشون باید تا ته خطو بخونن 

البته شنیدم ی شیخی رو هم گرفتن که بیشتر نمیگم ک نترکه ولی اونم حیف شد تاثیر خوبی داشت 

واقعا؟ ولی خش بحالت دغدغه ی زندگیت چه چیزهای هستن  حالا دغدغه های من  پزشکی بهتره یا دن ...

اینا خب همشون شخصی هستن و سودشم به شخص شما میرسه که البته دعا میکنم بهشون برسی ولی حرف اونم خانم هموطنامونه❤و خودمون