2777
2789

بچه ها چند روز پیش یه عکس کفش نشون مامانمم دادم ،زن داداش پررو هم گفت بده ببینم ،از اونجایی که بی اندازه فضوله ،بقیه عکس ها هم داشت میدید و میگفت وای این لباسه چه نازه این رنگ مو.....

خلاصه هر چی شات بود دیده 

من حواسم نبود که رفته شات های چتامم دیده😭😭😭

دلم میخواد دیگه هیچ وقت چشمم تو چشمش نیفتههههههه 

من چقدر خوشحال بودم که خواهر ندارم

حالا زن داداشمم شده ایینه ی دق برام😫

خواهر که بهشته بهشتتت 

با زن داداش مقایسش میکنی!؟

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با زنداداشم صمیمی تر از خواهرم هستم

مهربونتر و دلسوز تره 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

وقتی میخواین گوشیتون رو بدید دست کسی که عکس ببینه همون یک دونه عکس رو داخل یک پوشه جدا کپی کنید بعد بدید دستش،هیچ اشکالی هم نداره به طرفتون بگید بقبه عکس ها رو نگاه نکن ،من حتی به خواهرمم میگم اولش مقاومت میکرد شایدم ناراحت میشد ولی الان خودش اینکار رو نمیکنه

سلام اسی

راستی فنچت کجا بود بالاخره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه راه حل داره  اینکار 

عکسی که میخوای نشون کسی بدی 

بذارش تو یه پوشه 

بعد نشون بده 

هرچی چپ و راست حرکت بده عکس دیگه ای نمیاد 

مگه اینکه اون ببنده بره گالری رو باز کنه 

بعد هم عکس نشون دادی گوشی رو بگیر 

خواهر همسر منم یه عکس نشون دادم تمام عکس هام نگاه کرد منم روم نشد گوشی رو بگیرم 

یه بارم به همکارم نشون دادم همین کار رو کرد

دیگه اون راه رو رفتم😎

یا ابالفضل العباس علمدار