2777
2789

یکم طلا دارم میخوام بفروشم باهاش درامد داشته باشم میشه نظر بدین چجوری از این مقدار سرمایه 5 میلیون ماهی دربیارم

منم تگ کنیییییم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم ارایشی، لباس کودک، دامادمون پارسال با ۷۰ میلیون تولید ذغال زده الان راحت ماهی ۱۰ تومن درمیاره 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

نمیدونم قابل اعتماده یا نه ولی برادرشوهرم 20 تومن داده به کسی کار کنه باهاش و ماهی 5 تومن سود میده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نفروش طلاهات رو الان قیمت طلا کفه از این پایین تر بعیده بیاد بعدا احتمالا بکشه بالا 

خود طلا سرمایه هست 

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

جز دزدی چیزی به ذهنم نمیرسه 

با پنجاه تومن لباس و چاقو و یه دوچرخه بخر برو دزدی روزانه پنج تومن درمیادخودش  

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده

راستی تاتو و ناخن و مزه هم درآمدش خوبه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نمیدونم قابل اعتماده یا نه ولی برادرشوهرم 20 تومن داده به کسی کار کنه باهاش و ماهی 5 تومن سود میده

الان بانک هر ۱۰۰میلیون دو تومن سود میده 

مگه چی کار میکنه که انقدر سود داره براش

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕

ربا