2777
2789

سلام من امسال کنکور دادم سال اولم بود به دلیل مشکلاتی نتونستم بخونم رشتم انسانیه و رتبم 32000شده 

همه میگن وایسم سال بعد بخونم برای فرهنگیان، تاریخو به شدت دوست دارم و میخواستم برم رشته تاریخ ولی گفتن بازار کارش خوب نیست

به نظرتون چه رشته ای دیگه خوبه بازار کارش؟ 

دوست دارم امسال تعیین رشته کنم🥲

اگ تو شهرتون مترجمی و آموزش زبان انگلیسی بر اساس سوابق هست برو

یا علوم تربیتی هم خوب رشته ایه ، اگ معلمی دوست داری هم میتونی بعدا آزمون بدی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تو شهرتون مترجمی و آموزش زبان انگلیسی بر اساس سوابق هست برو یا علوم تربیتی هم خوب رشته ایه ، اگ ...

علوم تربیتی میشه فقط معلم مهد؟ بعد میشه رفت برای فرهنگیان آزمون داد؟ درصد قبولیش خوبه بعد برای فرهنگیان؟ 

بشین یکسال دیگه بخون، که بعداً همش نگی کاش یکسال دیگه می‌خوندم شاید فرهنگیان قبول میشدم، حسابداری هم ...

آره همه همینو میگن که یه سال دیگه بخونم اگه نیوردم بعد برم رشته دیگه 

علوم تربیتی میشه فقط معلم مهد؟ بعد میشه رفت برای فرهنگیان آزمون داد؟ درصد قبولیش خوبه بعد برای فرهنگ ...

ن میشه آموزش ابتدایی و آموزش استثنایی و پیش دبستانی و..

جذب خوبی داره با استخدامی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹