2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

636 بازدید | 24 پست

سلام به همه دوستانی که دانشگاه آزاد میرن یه سوال داشتم من حواسم نبود  دیروز جای مجوز انتخاب واحد مهر واسه تابستون مجوز گرفتم الان باید چیکار کنم؟؟؟واسه مهر به مجور بخوام بگیرم به مشکل نمیخورم؟؟

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمامیدونید تاچندم وقت داره برای انتخاب رشته؟من بدون کنکورلخوام برم الان بایدثبت نام کنم؟

🔺ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

🔹داوطلبان می‌توانند حداکثر تا 11 شهریور با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به نشانی www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

🔹ثبت‌نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی به صورت مجزا از انتخاب رشته، رشته‌های با آزمون سراسری است و بیش از 95 درصد رشته/ محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون هستند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی
@azad_khabar

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
مگ انتخاب واحدا شروع شده😐من فردا تازه امتحان ترم تابستونم تموم میشه یه درخواست دیگ بده برا مهر

همون من اصلا حواسم نبود واسه مهر نیومده 11رشهربور انتخاب واحد استان ما هست هنوز این خواستم سوال کنم که مجوز تابستون گرفتم شهریه اضافه شده اون مشکلی نداره؟

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

منم برای تابستون ‌‌‌‌‌‌‌مجوز  انتخاب واحد گرفتم ولی ثبت نام‌نکردم 

اما توی بدهی هام‌ شهریه ی ثابت تابستون اومده بود 

برای شماهم اینطوری شده الان؟؟؟ 

بعد بخوایم مجوز مهر بگیریم پول شهریع ثابت تابستونو هم باید بدیم؟؟؟ چجوریه؟

و ما توفیقی الا بالله🤍✨