2777
2789
پول به سختی رد میاد الان چه غلطی بکنم 

من اگر جای تو بودم پولم رو ازشون پس میگرفتم 

میرفتم ی جای دیگه با قیمت کمتر سی تومن واقعا زیاده برای دو تا دندون

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بهم یخ داد دکتر با حوله که بزارم رو لپم بعد هم زنگ زد گفت درد و خونریزی نداری 😂

پول همین چیزهاش رو میگیره دیگه😂😂

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بله نقره ای مایل به سیاه

میگفتی روکش سیلور یه طلایی بزنه خیلی باحال میشد

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
تنان سرامیک گرونتره؟

فکر کنم نسبت به پایه فلز ۱ تومن گرون تر باشه

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
امروز جراحی کرد دندونمو کشید یک و نیم گرفت 

خدایی اینو خوب گرفته 

شوهر من رفته بود پیش یه دکتر دیگه  دندون عقلشو جراحی کنه  چون دندونه گیر کرده بود تو فکش ۳/۸۰۰گرفته بود  من هنوز دارم حرص اون پولو میخورم  

به شوهرم میگم بی زبون گیر اوردن سرت کلاه گذاشتن