2777
2789

برای مو از چه محصولاتی استفاده می‌کنین؟

ماسک، موس، سرم، هر چی....

من موهام بعد کرونا خیلی خیلی خیلی سختی که گرفتم دو سال پیش، تقریبا بالا ۶۰ درصدش ریخت که ریزش تلوژن بود بعد یه مدت دوباره شروع کرده به جون گرفتن و بیبی هیر درآوردن. اما نمیدونم به خاطر تغییرات آب و هوا ست ( مهاجرت کردم ) یا چی ... خیلی خشک شده...

هم تقویت کننده میخوام باشه هم آب رسان.

کلا روتین مویی تون رو بگین ( محصولات طبیعی، آرایشی بهداشتی، قرص تقویتی، ...)

ماچ بر کله های پر موتون 😄❤️

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مو بعد حموم کرم مو پنتن میزنم قرص کلاژنم میخورم که توش بیوتین داره واسه مو خوبه و دیگه چیارو‌ ...

راضی ای از کرم مو ت؟ 

ارهههه مثلا قبل حموم ماسک میذاری یا بعدش یا نه یا کار خاصی میکنی واسه موهات؟

راضی ای از کرم مو ت؟  ارهههه مثلا قبل حموم ماسک میذاری یا بعدش یا نه یا کار خاصی میکنی واسه مو ...

نه قبلش و تو حموم چیزی نمیزنم فقط بعد حموم که موهام نم دار میزنم یه مدل دیگم دارم بستنی مو بیول اونم خیلی خوبه ولی از بوش بدم میاد بوی قهوه میده نمیزنم😑

من این مدت استرس و حال روحیم خیییلی خوب بود

قرص هیرویت

کپسول مولتی فور هر 

کپسول فولیکوژن 

و بیوتین خوردم 

کلی تاثیر دیدم

دیدم قرص هیرتامین و فیتو رو خیلی تعریف میکنن

کسی استفاده‌ کرده؟ 

با در نظر گرفتن اینکه به اصلش دسترسی دادم

امپول بیوتن بپانتن بایر دو ماهی یک بار میزنم  کپسول فیتو سالی دو بسته مصرف میکنم  برا ...

من فیتو رو خییییییییلی شنیدم 

چجوری مصرف میکنی؟ یعنی هر چن وقت یکبار 

کپسول هیرتامین لیلا میلانی هم خیلی خوبه  به شرط تهیه خارج از ایران  تو ایران هر چی هست ف ...

من ایتالیام میتونم از خود سایتش سفارش بدم ولی خب گرونه و گفتن حتما باید سه دوره مصرف شه تا نتیجه ش معلوم شه واسه همین میخوام مطمئن شم اثر داره بعد پول بدم 😄

واسه جلوگیری از ريزشه یا رویش مجدد؟ چون بزنم به تخته ریزشم کنترل شده میخوام رویش داشته باشه

من فیتو رو خییییییییلی شنیدم  چجوری مصرف میکنی؟ یعنی هر چن وقت یکبار

الان که امپول میزنم دیگه فیتو رو نمی خورم 

ولی قبلا روزی دو تا می خوردم یه بسته که تموم می شد دو هفته بعدش بسته بعدی و شروع می کردم 

من در طول سال بیشتر از دو بسته استفاده نمی کنم 

ولی شنیدم تا ۴ بسته مجاز