2777
2789

من عاشق کار کردنم بنده خدا شوهرم هم اصلا کاری نداره میگه هرکاری دوست داری بکن یه مدت اوایل ازدواج میرفتم سالن دستیار رنگ کار بودم ولی خب شاغلی تو دوره مجردی با متاهلی خیلییی فرقشه من تو مجردی از صبح تا شب فروشنده بودم صبح زود باشگامم میرفتم اما میومدم خونه دراز کش بودم تا برم بخوابم، اما متاهلی تازه آدم میاد خونه کلی کار داره همون آشپزی و جمع و جوریه جزعی خونه هم خب آدم وقتی خسته باشه سخته بچه هم نداریم اما میومدم خونه جنازه بودم تا کارامو کنم بخوابم نصفه شب میشد صبح زود هم باید پا میشدم سر همین اذیت میشدم غر میزدم شوهرم می‌گفت مگه مجبوری خب نرو سرکار اما دروغ چرا اگه برم سرکار نسبت به حقوق شوهرم لااقل میتونیم پس انداز کنیم اما الان پنج ساله بیکارم نه کلا بیکار مثلاً تواین مدت رفتم مهد کودک دو ماه بعد باز ناچار شدم بیام بیرون چون خسته میشدم با کار خونه مثلاً کارای اینجوری که یه ماهه دو ماهه درومدم الانم سه ساله یا کار خوب با ساعت کاری خوب پیدا میکنم اونا استخدام نمیکنن یا اصلا پیدا نمیشه مثلاً الا یه کاری هست از ساعت ۲ ظهر تا ده شب حقوقش ۶ تومان با بیمه اما میترسم نتونم شب میام به کارام برسم صبح هم شوهرم باید ناحار ببره واسه کارش ینی شب بیام ناحار فردارو بزارم صبح دیر پاشم مثلاً ۱۱ ۱۲ ظهر میشه دیگه یا نمیتونم به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من با دوتا بچه هم درس میخونم هم شاغلم.نترس برو جلو.اوایل سخته بعدش عادت میکنب

پس به امید خدا فردارو برم مصاحبه شاید جور شه واقعا احسنت به شما هزار ماشاالله 

شاغل بودن یه مزایایی داره اما به قول خودت کارکردن تو مجردی با متاهلی فرق داره باید ببینی مزایای کدوم ...

دقیقا ، خب همین دیگه مزایا داره که تصمیم گرفتم ببین الان شوهرم حقوقش ۱۰ الی ۱۱ تومنه پایه اش ۱۰ تومنه اجاره خونه نداریم بچه هم نداریم اما آنقدر گرونیه که خودمونو بکشیم بتونیم دو تومنی پس انداز کنیم که کافیه خدا نکرده مثال یکی مون دندونش درد بگیره تازه کم هم میاریم