2777
2789
عنوان

درمان بی خوابی

8606 بازدید | 28 پست

سلام خانما میشه اگه راه حل یا قرصی برای بیخوابی میشناسید بهم بگید؟

خوابم میاد خستم ولی خوابم نمیبره تا طلوع افتابو نبینم چشمام بسته نمیشه 🥲

هرچیزی میدونید بگید ممنون میشم ازتون 

بوسسس بهتون هزاااارتا 😘😘😘❤❤❤

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکل رو دارم. تا طلوع رو نبینم خوابم نمیبره.

از افسردگی پنهان هست.

قرص ملاتونین بگیر 

بی ضرره تقریبا

یکساعت قبل از ساعتی که میخوای بخوابی بخور

شب اول هم اگه دوس داشتی دوتا بخور...

یکماهه تنظیم میشی

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

هرکی اینجاس خودش درد بی خوابی داره😅😅🥲🥲

روزی یه ربع نیم ساعت زودتر بخواب ازاون ورم زودتر بیدارشو.....مثلا اگه ۵میخوابیدی ۱بیدار میشدی ...امشب همون پنج بخواب ولی ۱۲.۱۲/۵بیدارشو و فردا ۴/۵شب بخواب و بازم زودتر بلند شد

منم همین مشکل رو دارم. تا طلوع رو نبینم خوابم نمیبره. از افسردگی پنهان هست. قرص ملاتونین بگیر&n ...

ممنونم عزیزم 

بله درسته افسردگی داشتم ولی قرصایی که دکتر داد رو نخوردم بخاطر عوارضش ، ممنونم از راهنماییت حتما تهیه میکنم 

❤⚘

صبح ساعت چندبیدار میشی؟ عصر میخوابی؟ 

نه اصلا خواب ندارم 

صبح معمولا ۵ یا ۴ میخوابم ۸ با سر و صدای اعضای خونه بیدار میشم تا ساعت ۱۲ چندین بار بیدار میشم با سر و صدا و اینا اصلا خواب باکیفیتی ندارم عزیزم