2777
2789
عنوان

کمکم کنید چکارکنم

75 بازدید | 5 پست

ازدست شوهرم چکار کنم ...یا اون سکته می‌کنه یامن...آخه ما یه زمین تجاری داشتیم 200متر بعد پولش نداشتیم بسازیمش قبلاً توتاپیک های قبلیم گفتم که به خونه داشتیم پیش برادر شوهرم شهر دیگه هستن ..خداازش نگذره یک سال پیش فروختتش و استفاده اش کرده بعد یک سال فهمیدیم وتاالان هم هیچی نداد بگذریم ..بعد ما چندساله تو آپارتمان نشستیم دیگه روحیه امون خراب شد زمین فروختیم به جاش زمین 200متر مال مسکن گرفتیم همون جا بابقیه پولش خونه ساختیم هنوز هم تموم نشده کلی کار داره ...الان چند مدته شوهرم نه خواب داره نه خوراک ...منو هم دیونه کرده میگه اشتباه کردم فروختمش الان چندتا مغازه میزدم خونه بالا درست میکردم براتون ..بدبختیم در می آوردم ...این آقایی که زمین واز ما خرید خدا ازش نگذره شوهرم مییره پیشش ..هی میگه اینطور درستش می کنم ایطور میفروشم وبهمان حالامن چکار کنم هرلحظه احتمال داره سکته کنم یامن یا همسر حالم بده کسی رو ندارم درد دل کنم ...

از نظر شما خدا از هیچ‌کس نگذره 

طرف پول داده خریده 

شما بهتر نیست جای گفتن خدا از خریدا نگذره 

چشمتون از مالی که فروختین بردارید . بگید خریده خیرش ببینه. با زور که نخزیده 

زندگی همینه . یه بخشش هوش اقتصادیه 

یه بخشش شانس ..به داشته خودتون قانع باشید تا حرص نخورید .

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
از نظر شما خدا از هیچ‌کس نگذره  طرف پول داده خریده  شما بهتر نیست جای گفتن خدا از خریدا ...

من هم بهش میگم قانع باش ما پولش نداشتیم بسازیمش اگه اون قیمتش رفته بالا خونه ی ما هم قیمتش رفته بالا ولی اصلا قانع نمیشه نه حرف میزنند نه چیزی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا مریض شده از حرص زیاد ...معده اش عفونت شدید کرده هرچه میخوره حتی در حد کم بالا میاره ...نصف شده هیچ نمی‌خوابه فقط خود خوری میکنم نمی‌دونم چکارکنم  

من هم بهش میگم قانع باش ما پولش نداشتیم بسازیمش اگه اون قیمتش رفته بالا خونه ی ما هم قیمتش رفته بالا ...

اون دیگه مشکل طمع اون . 

اکه اون ملک یهو به هر دلیلی ضرر میداد  مگه شوهر شما می‌گفت بیا ضرر کردی منم یکم ضرر بدم؟ نه 

پس هر جنسی کالایی که فروخته میشه 

باید گفت 

خریدار خیرشو ببینه  تا خود آدمم خیر ببینه

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند
اون دیگه مشکل طمع اون .  اکه اون ملک یهو به هر دلیلی ضرر میداد  مگه شوهر شما می‌گفت بیا ض ...

بابا میگم مردم هزار ویکجور ضرر میکنم ...ضرر فقط به جان انسان نباشه ...دوباره میان درسته دو جا ضرر کردی ولی تلاشمون میکنیم خدا کمک می‌کنه ...آخه چون کسی رو نداره بعد از برادرش اینطور ضربه دیده بعد هم زمین خیلی روحیه اش و باخته