2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک داغونم سه روزه انقدر غصه خوردم معده درد گرفتم ولش کن ارزششو نداره خودتو بزن به اون راه نشی عین من هم درد روحی داشته باشی هم جسمی لعنت به اون دوسالی ک اومد تو زندگیم روزگارمو سیااه کدد

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
اسم کاربریمون عین همه🥲 هیچی اولاش سخت میگذره بعدش خیلی محکم تر از قبل شدم:) ولی خیلی سخت گذشت تا ...

وای ارهههه😍

چقدر خوب کاش منم برسم به این مرحله ولی خب متاسفانه خیلی احساساتی ام و خیلی اذیت میشم

من ک داغونم سه روزه انقدر غصه خوردم معده درد گرفتم ولش کن ارزششو نداره خودتو بزن به اون راه نشی عین ...

عب نداره عزیزم خداروشکر که از دستش راحت شدی به این فکر کن که بعد این آرامش داری🥲❤️

عب نداره عزیزم خداروشکر که از دستش راحت شدی به این فکر کن که بعد این آرامش داری🥲❤️

دوسش داشتم خیلی باهم خوب بودیم ارامشم با اون بود همدمم بود ولی نشد که بشه الان بجای اینکه احساس ارامش کنم احساس ناامنی میکنم چون تنها مونسم بود

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.