2777
2789
عنوان

عروسی

160 بازدید | 27 پست

همسر تاریخ عروسی رو سه ماه قبل مشخص کرده 

حالا میخواس عوض کنه چون عروسی  پسر عمو مامانشه 

بهش. گفتم نه عوض نکن بزار همون باشه  

دعوام کرد  منم فوری گریه م گرفت  بعدش بدون هیچ حرفی رفت فقط گفت تلافی میکنم یبار تو همین موقعیت قرارت میدم  یعنی من حق ندارم نظر مو بگم 

چه پرو عه ‌

واقعا رفتار و اخلاقاشو تحت نظر بگیر .

با مشاور خانواده صحبت کن . شاید بگه جدا شو . ادم نیست

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه بچس تلافی کنه؟

منطقی حل میکنید دیگه صحبت میکنید

بالاخره خانم هام حساسن یه وقت گریه می‌کنن تلافی نداره

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
مگه بچس تلافی کنه؟ منطقی حل میکنید دیگه صحبت میکنید بالاخره خانم هام حساسن یه وقت گریه می‌کنن ت ...

اصن نمیزاره من حرف بزنم خیلی مرد سالار میگه نباید ب زن رو داد پرو میشه

اصن نمیزاره من حرف بزنم خیلی مرد سالار میگه نباید ب زن رو داد پرو میشه

خب گلم اگر شما دختر مطیعی نیستی شخصیتا و خصوصا اگر پدرت اینجوری نبوده و عادت نداری شروع این زندگی عذاب میشه برات که. مرد سالاری تو همه ابعاد خیلییی سخته

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
خب گلم اگر شما دختر مطیعی نیستی شخصیتا و خصوصا اگر پدرت اینجوری نبوده و عادت نداری شروع این زندگی عذ ...

مثلا اگر بلند پرواز باشی، اگر آزادانه زندگی کردی... لابد نمیتونی کنار بیای 

چ بگم بهش  بجای اینکه من قهر کنم اون میکنه حتی تا یکی دوهفته هم فک نکنم اصن خبری ازم بگیره بدجو ...

ناراحت نشی جیگر روبهش نده منتشو نکش من توعقد بودم تاحرف میزدم شوهرم میرفت تایک هفته ج نمیداد نمیومد انقدر زنگ وپیام  میدادم تابیاد عادت کرد اما یه روز قهر کرد خداشاهده تایک ماه محلش ندادم خودش مثل چی التماس میکرد و الان هشت ساله ازدواج کردم دیگ ازاین غلطا نکرد  ب مردانباید زیاد بهاداد