2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پسر میخوام

698 بازدید | 21 پست

سلام  خانمامن دوتا دختر دارم یکی ۹ ساله و ۲ ساله الان شوهرم میگه پسر میخوام اونم دوقلو اصلا به حرف من توجه نمیکنه که من میگم دیگه بچه نمیخوام یعنی اصلا نه از نظر روحی نه جسمی شرایطش ندارم چون رو دختر کوچیکه خیلی اذیت شدم بارداری سخت و زایمانمم خیلی سخت بود دخترم وفی به دنیا آمد آلرژی داشت و خیلی اذیت شدم تا الان که دو سالشه یه شب راحت نخوابیدم و دوسال انگشت شمار بیرون از خونه بودم دیگه واقعا کشش بچه رو ندارم میخوام بش بگم بین من و پسر داشتن یکی و انتخاب کن چون دیگه برام مهم نیست کسی که به خاطر بچه منو بخواد همون بهتر که نخواد حالا اگه به جا دوتا دختر دوتا پسر بودن باز بهونه دختر رو میورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ک خوبه والا همسایه خونه پدریم ۵تا دختر آورده و داره بزرگترینش ۲۰ خورده ای سالشه کوچیکترینشم ۲سالشه بچه هاشم ماشالا چ زود بزرگ میشن ولی خو هنوز درتلاشه برا پسر دار شدن ولی خوب دکتر ام نمیره 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اینکه شما از لحاظ روحی و جسمی خسته اید رو باید درک کنه و در مرحله اول مشکلتون رو حل کنه که با امادگی باردار بشید اما اینکه فکر میکنید شمارو برای بچه میخواد یکم خودخواهانست زن و مرد مکمل همدیگه هیتن و برای رفع نیاز هم افریده شدن چ جسمی چ روحی و ....... 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
این ک خوبه والا همسایه خونه پدریم ۵تا دختر آورده و داره بزرگترینش ۲۰ خورده ای سالشه کوچیکترینشم ۲سال ...

ولی جدا از این حرفا اصلااااا کوتاه نیا تو‌قراره بدنیا بیاری و سختی بکشی و بدن توعه مگه میشه حق انتخاب نداشته باشی !!

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

این ک خوبه والا همسایه خونه پدریم ۵تا دختر آورده و داره بزرگترینش ۲۰ خورده ای سالشه کوچیکترینشم ۲سال ...

من اصلا دختر و پسر برام ذره ای فرق نداره به خدا ولی شوهرم میگه پسر