2777
2789
دخملم سه سالو س ماهشه . بعد جدیدا لجبازیش ببشتره .میاد میگه جیش دارم بعد میرم ببرنش میگه ن فرار میکنه میگم بیا بریم میگه ندارم ک ندارم نگه میدارم . گاهی راحت راه میاد با ادم گاهی اینقد نگه می داره خیلی فشار بیاد بهش. اون موقع میاد باهات . بعد میگه دلم درد گرفت من چ کنم با لجباز خانم. چ کنم ضمنا چ جوری یادش بدم شلوارشو خودش در بیاره بره کارشو کرد صدام کنه عادت داره حتی تندم باشه میاد میگه دارم ولی خودش مستقیم نمیره. هرچی بهش توضیح میدم گوش نمیده . چجوری ب بچه هاتون یاد دادین . اگه زوده الان از کی خودش اینکارو میکنه ؟
خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!
بچه ها تو این سن معمولا لجباز میشن دختر منم دقیقا مثل دختر شماست نگه میداره شده 10 ساعت دسشویی نره هر کاری میکنم نمیره با اینکه می دونم داره و به زور خودشو نگه میداره
روزهای رفته زندگی را ورق میزنم،چه خاطراتی که زنده نمیشوند،چه روزها که دلم میخواست تا ابد تمام نشود،چه روزها که هر ثانیه اش یک سال گذشت،چه فکرها که ارامم کرد،چه فکرها که روحم را ذره ذره فرسود،چه لبخندهایی که بی اختیار برلبانم نقش بست،چه اشکهایی که بی اراده از چشانم سرازیر شد،چه آدمها که دلم را گرم کردند وچه آدمها که دلم را شکستند،چه چیزها که فکرش را هم نمیکردم وشد،چه آدمها که شناختم و چه آدمها که فهمیدم هیچگاه نمیشناختمشانوچه........وسهم من از این همه , یادش بخیر میشودکاش ارمغان روزهایی که گذشت آرامشی باشد از جنس خداآرامشی که هیچگاه تمام نشود.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نلی جون بع ارومی میشینم میحرفم باهاش گوش میده انا انجام نه هربارم باز تکرار میکنم اما فقط میشنوه انجام نه کلا میزان حرف گوش دادنش کمه . نمیدونم باز من صبر میکنم و تکرار و تکرار کو تا انجام بده
پسرمنم پنج سالشه خودشونگه میداشت دیگه اعصابموخردکرد بهش گفتم بینم جیش یاپی پی داری نری دستشویی چیزایی که دوست داره روجمع میکنم وجایی که دوست داره نمیبرمش. به من گفتن چون زودازپوشک گرفتیش اینجورشده
امیدان زندگیم گل پسرام:کیارش&بابک &باباشون
نه ایشون فقط منتظر میمونه حتی بریزه توشلوارش درش نمیاره اما میپوشه گاهی دستم بند بوده خودش پوشیده عجیبه والا
بنظر من خیلی تاثیر مثبت داره یه مهد خوب پیدا کن حتی شده پاره وقت بفرستش .
جلوی دیگران با افتخار در موردش حرف بزن و بهش تا می تونی احترام بدار و با ارامش حرف بزن و باهاش وقت بدار .
هر دو سه ساعت هم با هم برید دستشویی شما کارتون انجام بده اونم کم کم تشویق می شه انجام بده .بمرور درست می شه مخصوصا از وقتی مهد بره
استیکر برای از پوشک گرفتن عالیه اما الان دیگه نمیدونم جواب بده مثلا دیروز گیر داده ساعت میخوام دیشب اخر شب سر همین موضوع باهاش حرفیدم برات ساعت میگیرم ولی گوش کن ب حرفم . ی اخلاق بدی ک داره میریم بیرون حتما باید اون نوع اسباب بازی میخواد رو بگیرم ب سختی قابل کنترله حتی اگه براش قبلش چیزی بهتری گرفته باشم. چجور کنترل میشه کرد بچه رو ایم مواقع
تو دستشویی استیکرای کارتونی بچسبون...بهشم اجبار نکن....بفهمن اهمیت میدی بدتره...بگو خودت میدونی نرو اصلا ،بریزه مثلا فلان کارتون و حق نداری ببینی یا... خواهرزاده یمنم همینجوری درست شد
یکسر دل من او برد...برد او دل من یکسر