2777
2789

یک سال در تلاشه تا حامله شد اونم چون دوتا پسر داره اینو به امید دختر حامله شده

یادمه وقتی دوقلو دختر حامله بودم بهم میخندید و طعنه مینداخت و دلم رو شکوند ولی حالا در حسرت دختردار شدنه

خدایا چقد دنیا دار مکافاته واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خدا یه دختره نازه گوگولی بهش بده از کجا میدونی

سخت نگیرید,خبری نیست✅‌                          ‌           مسافر بینهایت                                                                 میروم تا همه عمر به خود تکیه کنم..                                                                  

نتيجه ميگيريمكسايى كه بد ميگن و طعنه ميزنن مثل سگ حسوديشون ميشه😁😂🔪

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

بچه بچه ست دیگه 

خواهرشوهر منم درمورد من از این توهمات داره 

فکر میکنه تو کف دخترم ولی اصلا برام مهم نیست 

اتفاقا خوشحالم از جنسیت بچم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

مبارکش  باشه .

انشاالله ب خواسته دلش برسه 

بله زمین گرده قطعا وقتی حرفی میشنویم خودمون هم قبلا حرفی زدیم دیگه ....

کاش تاپیکت را قفل کنی احتمال بحث و جدال بالاس😆

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یعنی اگه اینم پسر باشه بازم باردار میشه؟؟😐😐

انشالله اگه پسر شد ديگه دست برداره😂🔪

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕